Live Stream online Puterea dragostei - editia de joi, 27 august. Mona, in lacrimi! VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 27 aug 2020, 15:00
Mona de la Puterea dragostei, in lacrimi!

Mona si George au o disputa violenta in partea a doua a emisiunii Puterea dragostei din 27 august de la Kanal D. Vezi Live Stream online Puterea dragostei de la ora 17:00.

Disputa dintre George si Mona a inceput din partea 1 a emisiunii de astazi Puterea dragostei de la Kanal D, si continua in partea a doua, mai violent.

George si Mona sunt in prag de despartirea, concurenta fiind cu lacrimi in ochi din pricina tensiunilor cu iubitul ei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Toata lumea e convinsa ca Mona isi calca foarte mult pe orgoliu tocmai ca lucrurile sa fie ok intre ea si George.

Cu toate acestea, lucrurile, dupa cum se vede, nu sunt ok intre ei. Nu e prima oara cand George si Mona se cearta foarte tare, dar de aceasta data lucrurile merg mai departe si se pare ca ei sunt in prag de despartire.

"Nu stiu daca va dati seama, dar Mona are un iubit aici", incearca George sa le linisteasca pe celelalte concurente de la Puterea dragostei, care afirma raspicat ca Mona lasa prea mult de la ea.

In timp ce fetele tin cu Mona, baietii sunt de partea lui George. "Mona trage cu dintii de George ca sa nu-i fuga premiul de sub picioare", e de parere Nicos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mona paraseste platoul!

Mona paraseste temporar platoul Puterea dragostei in urma discutiilor din casa.

Ea se ridica brusc si paraseste canapeaua, izbucnind in lacrimi. Mariana merge sa o consoleze si sa fie alaturi de ea.

Mona si George par, in ciuda disensiunilor dintre ei, cel mai stabil cuplu din casa in momentul de fata, avand in vedere ca celelalte cupluri fie s-au despartit, fie nu sunt clare, asa cum este cazul Biancai cu Akebono si al Andradei cu David.

Andrada si David s-au despartit in emisiune, dar imagini recente i-au aratat impreuna la malul marii.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.