Puțină lume știe ce talent ascuns are Bianca Comănici! Nu se pricepe doar la machiaj! Iată ce iese din mâinile ei!

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei, are un talent ascuns. Doar apropiații știau până acum asta despre ea.

Bianca Comănici este, cu siguranță, concurenta de la Puterea Dragostei care a strânit cele mai multe controverse în cadrul emisiunii. Relația ei cu Livian a reușit să îi țină cu sufletul la gură pe fani, iar după ce au părăsit emisiunea, cei doi încă sunt în atenția publicului. 

Ce talent ascuns are Bianca Comănici?

Este cunoscută pasiunea pe care Bianca Comănici o are pentru make-up, aceasta dezvăluind în mai multe rânduri că este pasionată de tot ce ține de frumusețe.

Se pricepe la machiaj și nu a ezitat să arate acest lucru celor de acasă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei investind sume importante de bani în farduri și diferite produse de make-up.

Citeste si: Din ce a ajuns sa faca bani Bianca Comanici dupa ce a parasit emisiunea? Incredibil ce a aparut pe contul ei de Instagram

Dacă nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Comănici se pricepe la machiaj, ei bine, fosta concurentă de la Puterea Dragostei are și un alt talent, dar pe care l-a ținut

ascuns în perioada în care era în emisiune. Se pare că Bianca Comănici este la fel de pricepută și în bucătărie. Ori de câte ori are ocazia, Bianca prepară rețete delicioase, iar acum, aceasta a vrut să le arate și celor care o urmăresc pe instagram ce minunății ies din mâinile ei.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe contul de instagram mai multe fotografii cu cel mai recent preparat.

Ulterior, aceasta și-a întrebat urmăritorii dacă doresc ca ea să dezvăluie rețeta într-un vlog, iar răspunsul acestora nu a întârziat să apară. 82% dintre cei care au răspuns i-au cerut Biancăi să facă un vlog pe această temă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comanici, anunt trist despre starea ei de sanatate! Din pacate este ceva serios: ''Am ajuns la capatul puterilor''

De când s-a întors din Turcia, Bianca gătește mai mereu și de fiecare dată când prepară o rețetă nouă, aceasta postează fotografiile pe instagram. În trecut, Bianca Comănici a participat și la o competiție culinară, iar pe vremea când se afla în casa Puterea Dragostei, aceasta profita de momentele libere pentru a-i găti lui Livian.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian, la prima oră a dimineții. Încă îl iubește: „După atâta timp, încă simt...”