Cele mai inspirate cadouri pe care i le poti face partenerului

Author: Oana Picerea

Barbatii nu sunt pretentiosi, atunci cand vine vorba de cadouri, atata vreme cat tii cont de pasiunile lor. Daca urmeaza ziua de nastere a iubitului sau sotului tau si vrei sa-i oferi cel mai frumos dar, ia in calcul si utilitatea lui. Prima regula in alegerea unui cadou pentru un barbat este sa lasi deoparte gusturile tale si sa fii obiectiva. 

Gadgeturile se numara printre preferintele lor. Insa, aprofundeaza putin problema si gandeste-te care sunt pasiunile lui si fa in asa fel incat sa-l surprinzi. Daca are un sport preferat, un cadou personalizat cu echipa lui favorita de fotbal, de exemplu, il va face fericit. Mergi mai departe de atat si daruieste-i bilete la un meci important, pe care si-ar dori sa-l vada live, nu la televizor.

Pentru a-ti veni in ajutor, am alcatuit o lista cu idei de cadouri pe care le poti face partenerului de viata:

Un gadget pe care si-l doreste

Barbatii adora tehnologia de ultima generatie, astfel ca, nu vei da gres cu un gadget nou aparut pe piata. Opteaza pentru un kit cu baterie externa sau alege o pereche de casti wireless, compatibile cu telefonul sau. Boxele portabile sau un incarcator pentru masina pot fi, de asemenea, idei excelente pentru a-ti surprinde partenerul. Orice combina utilitatea cu tehnologia ii va aduce un zambet pe buze, mai ales ca vine de la tine.

Un smartwatch

Tot din categoria gadgeturilor face parte si ceasul. Daca, pana acum, barbatii isi doreau clasicele ceasuri, cu o curea din piele sau bratara metalica, acest accesoriu a fost inlocuit in ultimii ani. Ce i-a luat locul? Tot ceasuri, dar in varianta lor smart. Concret, un smartwatch pe care sa-l conecteze la telefonul mobil ar putea fi o idee excelenta de cadou. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te asiguri ca noul gadget inteligent pe care vrei sa i-l cumperi este compatibil cu telefonul sau si au acelasi sistem de operare.

Un parfum nou

Unul dintre cele mai utile si la indemana cadouri il reprezinta parfumul. Barbatii adora sa imprastie un miros placut, iar, de cele mai multe ori, sarcina de a-i cumpara acest accesoriu revine partenerei. Asa ca ii poti oferi parfumul preferat sau, surprinde-l cu o aroma noua, dupa ce te-ai asigurat ca se potriveste stilului si gusturilor lui. Pe piata vei gasi o gama variata de parfumuri de barbati, asa ca inspira-te din notele de baza ale celui pe care deja il foloseste. Daca ii plac mirosurile puternice, atunci mergi pe varianta notelor lemnoase. La extrema cealalta, pentru o aroma fresh, bergamota si moscul sunt excelente.

Un cadou personalizat cu hobby-ul lui

Este suporter infocat al unei echipe de fotbal, adora tenisul sau iubeste cursele de masini? Personalizeaza-i cadoul cu hobby-ul lui si il vei cuceri garantat. Poti comanda un tricou sau orice alt obiect vestimentar de la magazinele oficiale ale echipei favorite.

Bilete la meciul echipei favorite

Pentru barbati, unul dintre cele mai apreciate cadouri sunt biletele la meciurile de fotbal, tenis sau handbal. Daca stii ca urmeaza un meci important, fa-i aceasta bucurie. In situatia in care planuiesti o vacanta in strainatate si stii ca joaca echipa lui favorita, un meci pe un stadion mare, de exemplu, va fi de vis pentru el. Pune la cale o escapada si du-l pe stadion sau la o cursa de Formula 1, in functie de preferintele sale.

 

Orice ai alege, tine cont de preferintele partenerului tau. Un alt pont este sa deschizi diverse discutii, astfel incat sa afli ce-si doreste. Barbatii cauta mereu utilul in obiectele pe care le primesc, asa ca uita de darurile simbolice sau pastreaza-le, eventual, pentru aniversarea voastra, nu a lui!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.