Nicos si-o dorea pe Mona! Ce mesaje ii putea trimite! S-a aratat totul in emisiune!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 27 aug 2020, 19:00
Nicos si-o dorea in trecut pe Mona!

Mona a dezvaluit ca Nicos si-a dorit sa fie cu ea si a aratat si mesajele pe care i le trimitea acesta in emisiunea de astazi Puterea dragostei.Cr

Cristina Mihaela Dorobantu a citit cu voce tare, in emisiunea Puterea dragostei de astazi, mesajele pe care i le trimitea Nicos Monei.

Schimbul de replici era, pe alocuri, incredibil. Nicos nu are cum nega acum ca si-a dorit-o in trecut pe Mona! 

"Esti mic pentru mine. Am alte prioritati. Nu are rost sa stricam o prietenie pentru o relatie care nu va merge", ii scria Mona lui Nicos.

"Nu sunt mic. Si eu am aceleasi prioritati", replica el.

"Nu, esti foarte mic", insista Mona.

"Pe bune? Eu am 23, tu 27. Nu ai o impresie buna despre mine (...) Nu vreau sa ma f.t cu tine o luna, doua, cinci. Am vazut altceva la tine, ai exact ce eu nu am", ii mai spunea Nicos Monei.

Intr-un alt mesaj, Nicos ii zicea ca va incerca si la 60 de ani sa o cucereasca.

Nicos o ameninta pe Mona cu filmari compromitatoare!

Dezvaluirile Monei au aparut, cel mai probabil, in contextul in care a fost amenintata de Nicos cu filmari compromitatoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai zis ca ai o filmare care i-ar putea distruge reputatia Monei? Mai vrei sa o aduci?", l-a intrebat  Cristina Mihaela Dorobantu  pe Nicos.

"O am! O am in mai multe copii. O voi aduce atunci cand voi considera eu", a spus acesta.

Nicos e convins ca filmul respectiv i-ar putea distruge reputatia Monei.  Despre Mona se stie ca a fost dansatoare. Mona are o istorie cu tatal lui Nicos, Giovanni, care a cantat in trupa Elgi.

Mona a avut in trecut o relatie cu acesta.

Relatia Monei cu George, in pericol!

Mona si George s-au certat in emisiunea de astazi, iar Mona a iesit plangand din platou.

George este gelos pe Akebono si sutine ca Mona s-ar fi apropiat de acesta.

Mona neaga vehement.

Concurentele de la Puterea dragostei sustin ca Mona a cedat prea mult in relatia cu George. Nicos, de alta parte, este convins ca Mona este atat de permisiva fiindca isi doreste premiul.

"S-a schimbat Mona dintr-odata. Eu cred ca trage cu dintii de relatia cu George ca sa nu-i fuga premiul de sub picioare", a sustinut Nicos.

Mona pune atacurile lui Nicos pe seama refuzului ei de a forma un cuplu cu el in trecut, ea prezentand mesajele tocmai pentru a demonstra ca Nicos a dorit sa fie cu

ea.