Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 aug 2020, 19:51
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

A trecut o lună de când concurenții de la Puterea Dragostei au intrat în emisiune pentru a-și găsi marea iubire. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

Emisiunea Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3, a debutat în forță. S-au format cupluri noi, unele dintre ele deja s-au destrămat, iar intrigile sunt la ordinea zilei. 

Cristina Mihaela, anunț important la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei 

Concurenții sezonului cu numărul 3 Puterea Dragostei au venit hotărâți să își întâlnească sufletul pereche, însă până acum, un singur cuplu a reușit să treacă testul timpului.

George și Mona s-au îndrăgostit încă din primele momente și deși între ei au apărut tensiuni, cei doi au reușit să își rezolve problemele și să rămână împreună. Pentru acest lucru, cei doi au fost răsplătiți, câștigând premiul de 1500 de euro acordat celui mai îndrăgit cuplu. Cum în casă nu este format un alt cuplu, cei doi îndrăgostiți au intrat direct în posesia banilor și au fost foarte fericiți. 

Citeste si: Nicos si-o dorea pe Mona! Ce mesaje ii putea trimite! S-a aratat totul in emisiune!

"Pentru că în această săptămână am împlinit o lună de competiție și pentru că, din păcate, avem doar un cuplu premiul de 1500 de euro i se va acorda direct acestui cuplu. Veniți lângă mine ca să întâmpinați premiul așa cum se cuvine.

Felicitări, dragilor! O lună de relație și o lună de competiție. Dragii mei, îl meritați din plin (n.r premiul). Sinceră să fiu, sper ca acest premiu vă va ajuta să vă consolidați relația!", a spus Cristina Mihaela, în gala Puterea Dragostei din această seară.

După ce au primit marele premiu, Mona și George au fost foarte fericiți și nu au ezitat să se sărute în văzul tuturor, dovedind astfel că merită suma de bani câștigată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum era de așteptat, ceilalți concurenți din casă au fost puși pe glume și nu s-au putut abține de la comentarii, cel mai vocal dintre toți fiind Akebono.

Cu toate acestea, Mona și George nu au luat în seamă comentariile răutăcioase. 

Citeste si: Alexandra, cuplata cu un alt concurent de la Puterea dragostei! Reactia, un adevarat soc in casa

Citeste si: Legătura neștiută dintre George și Livian de la Puterea dragostei! Fanii sunt în extaz