Cine este fata nou venita la Puterea dragostei? Aya i-a pus pe jar pe baieti, iar fetele clocotesc de gelozie

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 aug 2020, 11:42

O noua concurenta a intrat astazi in casa dragostei, iar frumusetea si carisma ei au incins deja piritele la Puterea dragostei. Pe cine a pus ochii Aya?

Puterea dragostei, cel mai indragit show matrimonial din Romania, continua sa atraga fani, interesati de povestile concurentilor veniti sa isi gaseasca perechea. Nu au fost putini cei care au plecat fericiti din emisiune, iar unele cupluri care s-au format la Puterea dragostei au deja o casnicie si chiar si copii.

O frumoasa bruneta a trecut astazi pragul Puterea dragostei, iar aparitia ei i-a lasat pe baieti cu gurile cascate.

Cine este fata nou venita la Puterea dragostei

Aya are 18 ani si spune ca s-a uitat destul de putin la tv, la Puterea dragostei. Tanara concurenta le-a dezvaluit baietilor ca este in zodia Pesti si ca nu a avut nicio relatie serioasa pana acum. Are 1.63 m inaltime si s-a nascut in Bucuresti. 

Concurenta nou venita in casa dragostei a ales sa danseze cu Akebono, insa le-a zambit cu interes tuturor concurentilor.

Relaxata si sociabila, Aya a purtat o tinuta foarte sexy, spre bucuria baietilor. Si fetele au fost curioase despre noua venita si au tras cu ochiul in casa baietilor, sa vada cu cine vorbeste Aya mai mult.

Citeste si: Bianca Comănici a făcut anunțul cu lacrimi în ochi: "Povestea noastră s-a terminat" A dezvăluit lucruri pe care doar ea și Livian le știau

Akebono a spus clar ca o place pe Aya, insa baietii au comentat ca lui ii plac toate fetele si ca nu este o surpriza ca o place pe noua venita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surpriza a venit cand Aya a mai cerut un dans si l-a invitat pe Paul sa o poarte pe ritmurile muzicii. Sa fie oare Aya interesata de Paul mai mult decat de ceilalti baieti?

Cand a ajuns in casa fetelor, Aya a fost luata la intrebari, iar celelalte concurente au fost foarte interesate sa afle pe cine a pus ochii tanara.

Iata materialul video in care puteti vedea cum a fost prima intalnire a baietilor cu Aya:

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 31 august- Prima parte- VIDEO

Citeste si: Nicos și Bianca, în pericol de eliminare. Cine e părăsit competiția Puterea Dragostei?