Nimeni nu stia asta despre Aya, cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei! Cu ce ocupa in viata de zi cu zi

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 aug 2020, 15:25

Cea mai noua concurenta Puterea dragostei este foarte cunoscuta pe retelele de socializare. Iata ce am aflat despre Aya.

A stazi o noua concurenta a trecut pragul Puterea dragostei, in cautarea sufletului pereche. Tanara Aya, nascuta in Bucuresti, are doar 18 ani si este pregatita sa isi deschida inima pentru un baiat care sa o cucereasca. Desi a pasit in casa dragostei recent, Aya a spus ca sunt deja cativa baieti care ii plac, insa ar vrea sa ii cunosca pe fiecare si sa se acomodeze cu noua viata.

Am aflat detalii din viata concurentei

Toata lumea se intreaba cine este Aya si cu ce se ocupa in viata de zi cu zi. De o frumusete rapitoare, vesela si foarte zambitoare, bruneta a spus ca este in zodia Pesti si ca nu a avut nicio relatie serioasa pana acum. Fetele au interogat-o si au descusut-o pe toate planurile si au aflat ca Aya este pe jumatate romanca si pe jumatate araboaica, iar de crescut, a crescut in Maramures.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

Citeste si: Paul a sarutat-o cu forta pe Alexandra! Ce a urmat la Puterea dragostei este halucinant!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca tanara concurenta Puterea dragostei nu a dus niciodata lipsa banilor, ba dimpotriva! Pe retelele de socializare se vede ca Aya este foarte obisnuita cu vacante si calatorii de lux, iar la farsta ei frageda, bruneta se poate mandri ca a vazut deja foarte multe tari.

Cum e viata frumoasei Aya?

Mai mult decat atat, Aya este foarte cunoscuta pe retelele de socializare, iar urmaritorii si fanii ei se numara in mii.

In ultimii ani, frumoasa bruneta a vizitat Libanul, Turcia, Bulgaria, Germania, Italia, Franta, Elvetia si Croatia.

In masini de lux, in magazine de lux, la restaurante exclusiviste, Aya le-a vazut pe toate, iar viata ei este una de vis, in mod cert. Tinerei concurente Puterea dragostei ii plac petrecerile si parcurile de distractii, ii place sa mearga la concerte si este foarte obisnuita sa zboare prin lume.

Ea a calatorit mult cu avionul si pare ca este foarte matura, in ciuda varstei fragede pe care o are.

Citeste si: Dupa despartirea de Livian, Bianca a spus ce va face acum ca este SINGURA: ''Niciodata n-o sa ma...''

Citeste si: Bianca Comănici a făcut anunțul cu lacrimi în ochi: "Povestea noastră s-a terminat" A dezvăluit lucruri pe care doar ea și Livian le știau