Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 32, luni, 31 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2020, 18:00
video Foto(7)

Serialul "Dragoste si secrete" poate fi urmarit pe Kanal D si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de la ora 20:00.

Serialul "Dragoste si secrete" a adus in atentia publicului din Romania o poveste fascinanta despre iubire, sacrificii si devotament, avand o distributie remarcabila. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman. Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D!

Duygu din serialul "Dragoste si secrete" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din generatia tanara. Actrita Zeynep Elcin s-a nascut in 1990, in Gaziantep, Turcia. A studiat actoria la Academia "Bașkent" si la Centrul de Arte "Zafer Tunaya".

Prima ei aparitie pe micul ecran a fost in serialul "Seref Meselesi" in anul 2014.

In 2016 s-a făcut remarcată în serialul Rüzgarın Kalbi, în care a jucat împreună cu Burak Serdar Sanal și Deniz Baysal.
Au urmat serialele Savasci și Kirlangic Firtinasi, in care a avut roluri principale după care a fost cooptată in distributia serialului "Dragoste si secrete", in rolul lui Duygu. Acest rol i-a adus un mare numar de fani si a propulsat-o printre cele mai apreciate actrite din tanara generatie.

Citeste si: Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana- Episodul 31, vineri, 28 august- VIDEO

Pe talentata actrita Zeynep Elcin o descoperiti pas cu pas in serialul Dragoste si secrete, care poate fi urmarit pe Kanal D si online subtitrat in limba romana, de la ora 20:00, pe pagina Kanal D de Live Stream.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce veti putea vedea in episodul 32, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara! Ali este pandit de un nou pericol major!

Ali se precipita atunci cand il zareste pe Nedim, un vechi camarad, alaturi de Ozlem si Alican. Ali nu suporta sa-l vada pe periculosul Nedim in preajma familei sale. Nedim, zis si Maniacul, nu s-a intors intamplator in oras, dupa foarte multi ani de absenta, ci a venit pregatit sa plateasca niste polite mai vechi, atat lui Ali cat si lui Kurtbey.

Nedim, vechiul camarad aparut din senin, ascunde un trecut cu Ali iar marul discordiei pare a fi Ozlem. Kurtbey este amenintat ca se va atenta la viata fiicei lui, daca nu-i va oferi lui Nedim informatiile secrete de care are nevoie. Kurtbey este dispus sa-si piarda viata pentru copilul sau.

Pe de alta parte, Sevda surprinde o intalnire intre Ali si Ozlem si devine geloasa.

In fapt, Ozlem spera ca reaparitia lui Nedim in viata ei sa-i starneasca gelozia fostului sot si astfel ea sa castige “competitia” in detrimentul Sevdei.

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: