Cine este iubita lui Cristian Comănici? Cum s-a dat de GOL pe o rețea de socializare! Imaginile care spun totul!

Autor: Amalia Georgescu
Cristian Comănici, concurent în sezonul 3 Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

După ce a analizat toate fetele din casa Puterea Dragostei, Cristian Comănici pare că a găsit-o pe cea pentru care vrea să lupte. Cine este iubita lui?

La începutul sezonului cu numărul 3 Puterea Dragostei, toată lumea credea că Ale și Cristian Comănici vor forma un cuplu, inclusiv Bianca Comănici, sora concurentului. Acest lucru nu s-a întâmplat și asta pentru că Ale a fost eliminată din competiție, Cristian Comănici fiind nevoit să se reorienteze.

Cristian Comănici s-a dat de gol. Cine e iubita lui?

După ce în gala de la finalul săptămânii trecute a dezvăluit că vrea să lupte pentru a o cuceri pe Mariana, acum, Cristian Comănici s-a dat de gol.

Formează cei doi un cuplu? Deși nu este nimic oficial, imaginile pe care concurentul de la Puterea Dragostei le-a postat pe contul personal de instagram, la story, par să anunțe un nou cuplu în casa Puterea Dragostei.

Cristian Comănici și Mariana au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau, semn că lucrurile între ei încep să devină din ce în ce mai serioase.

Citeste si: Cristian Comanici a facut-o sa paraseasca emisiunea! Scandal urias in casa Puterea dragostei

Cristian Comănici a dezvăluit că și-ar dori să aibă o relație cu Mariana și că, începând din această săptămână va face tot ce ține de el pentru a-i dovedi acesteia că merită să îi ofere o șansă. 

"Încerc să îi arăt că o plac, de luni o să încerc și să îmi scot arsenalul la suprafață.",  a spus Cristian Comănici în gala Puterea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristian Comanici, dezvaluire soc! Scandal urias in afara emisiunii Puterea dragostei: "A spus despre sora mea, Bianca, lucruri care nu se pot reproduce"

Astfel, concurentul de la Puterea Dragostei nu a mai pierdut vremea și, dacă ar fi să judecăm după imaginile pe care le-a postat la story, se pare că eforturile lui au început să dea roade.

Rămâne de văzut dacă Mariana și Cristian Comănici vor anunța în mod oficial că formează un cuplu sau dacă va mai fi nevoie să treacă ceva timp până când concurenta de la Puterea Dragostei se va lăsa cucerită.

În momentul în care a intrat în emisiune, Mariana a mărturisit că se iubește foarte mult pe sine și că nu ar accepta să fie înșelată, ceea ce înseamnă că fratele Biancăi Comănici, Cristian, va fi nevoit să îi demonstreze Marianei că are intenții serioase cu ea și că o va pune mereu pe primul plan, indiferent de situație.

Citeste si: Cristi Comănici de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Jador ”Îl știu dinainte de emisiune”