Gestul imprudent facut de Adelina Pestritu in ziua in care a fost confirmata cu COVID-19: "Te-ai plimbat toata ziua…"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 02 sep 2020, 14:34

Dupa ce a spus ca este infectata cu cornavirus, Adelina Pestritu a primit si critici de la fanii ei. Ce gest imprudent a facut vedeta?

Adelina Pestritu, vedeta cea mai cunoscuta din Romania pe Instagram, care a fost premiata pentru activitatea ei in social-media, se poate mandri cu un numar foarte mare de urmaritori pe retelele de socializare.

Recent insa, Adelina a fost "taxata" de mai multi fani pentru gestul imprudent pe care l-a facut ieri, in ziua in care a aflat ca testul ei pentru coronavirus este pozitiv.

In acest moment, Adelina Pestritu este internata in spital  si a spus cu tristete ca se teme pentru familia ei si ca nu si-ar fi dorit sub nicio forma sa fie intr-o astfel de situatie. Seara trecuta, vedeta a facut o postare pe Instagram, in care le-a marturisit urmaritorilor ei, cu lacrimi in ochi, faptul ca a mers sa se testeze dupa ce si-a dat seama ca nu simte gustul unei ciocolate.

Adelina Pestritu a mai marturisit ca a avut contact cu o persoana infectata cu coronavirus, insa ea nu a avut habar ca respectiva persoana ar fi bolnava.

Desi trece prin momente de nedorit, Adelina a gasit puterea sa transmita un mesaj important publicului. Ca si influencer, Adelina Pestritu a indemnat sa purtam masca in continuare si a spus acest lucru in repetate randuri.

Ce simtome de coronavirus are Adelina Pestritu

Deschisa si sincera cu fanii ei, Adelina a transmis astazi un nou mesaj si a spus ca stie ca trebuie sa raspunda la multe intrebari, insa va lua lucrurie pe rand. Vedeta a inceput prin a explica ce simtome a avut si cum a ajuns la spital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de pstari, dar asa e viata! Va multumesc foarte mult pentru mesaje si pentru gandurile bune pentru situatia in care ma aflu. Stiu ca sunt foarte multe intrebari la care ar trebui sa va raspund si foarte multe subiecte de dezbatut. sa va lamuresc si sa va povestesc despre experienta asta neplacuta. Sa o iau cu inceputul si sa va explic: ieri am simtit o oboseala accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, dar am pus-o pe baza faptului ca muncesc foarte mult.

Am simtit ca trebuie sa ma odihnesc, iar cand m-am trezit, am realizat ca raman fara gust si miros. S-a intamplat trepta!" a spus Adelina Pestritu, in urma cu putin timp, pe Instagram.

Ce gest imprudent a facut Adelina Pestritu?

Vedeta a primit foarte multe mesaje de incurajare, insa nu au lipsit nici criticile. Mai multe persoane au "taxat-o" pe Adelina Pestritu pentru gestul imprudent pe care l-a facut ieri.

" Eu nu inteleg de ce te-ai plimbat azi toata ziua daca stiai ca ai facut un test de covid, ca ai intrat in contact cu o persoana pozitiva, ba mai mult, aveai deja primele simtome. Sanatate multa iti doresc!"

"Pai daca erai suspecta de Covid trebuia sa stai in izolare pana la aflarea rezultatului si daca e cum spui ca ai ramas fara gust si miros cum se face ca mirosul de vanilie si mirosul de masina noua il simti? Chiar atat de prosti sa fim sa te credem? Cat teatru mai trebuie sa joci!"

"Ce frumos mirosea braduletul a vanilie!", sunt cateva dintre comentariile prin care fanii au taxat-o pe vedeta.

Citeste si: Dupa ce a pozat pentru noua colectie a Adelinei Pestritu, Larisa Udila a anuntat ca se simte rau: ''Inteleg ca sunteti ingrijorati, dar...''

Citeste si: Au ieșit 4 din izolare? Adelina Pestrițu: "E foarte posibil să fiu însărcinată!"

Citeste si: Adelina Pestrițu trage un semnal de alarmă: "Covid 19 nu iartă pe nimeni" Ce a determinat-o să transmită acest mesaj?