Ce a dezvăluit Bianca Giurcanu după ce a fost cerută în căsătorie? A spus totul: "Am zis că mă mut cu băiatul ăsta, că o să fie totul bine, dar am uitat că..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2020, 16:37
Bianca Giurcanu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Bianca Giurcanu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, iar de atunci, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul ei fac pași importanți în viața de cuplu. Ce a dezvăluit acum vedeta?

Bianca Giurcanu a avut parte de o surpriză de proporții în ziua în care a împlinit 25 de ani. Iubitul ei a considerat că este cea mai bună ocazie pentru a duce relația la un alt nivel, motiv pentru care a luat decizia de a o cere în căsătorie, iar fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Dezvăluirea făcută de Bianca Giurcanu la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie 

După ce i-a spus un "DA" hotărât bărbatului care a cucerit-o definitiv, Bianca Giurcanu și-a luat în serios rolul de logodnică, astfel că aceasta și iubitul ei au hotărât să se mute împreună. Evident, decizia a venit la pachet cu o serie de noi responsabilități, după cum chiar Bianca Giurcanu a dezvăluit pe contul personal de instagram.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities le-a împărtășit prietenilor virtuali o situație cu care s-a confruntat recent. Mai exact, iubitul ei i-a cerut să îi pregătească ceva de mâncare, iar pentru a rezolva problema cât mai rapid, Bianca Giurcanu a pus mâna pe telefon și a comandat niște paste delicioase.

Citeste si: Bianca Rus: "Am pofta de creier pane"! Bianca Giurcanu a atacat-o dur: "Are nevoie de creier"

"Am zis că mă mut cu băiatul ăsta, că o să fie totul bine, ok, dar am uitat că el mănâncă mult și nu mănâncă orice, el vrea mâncare cum trebuie. Mi-a zis că ăsta (n.r inelul de logodnă) nu vine doar cu piatra asta de pe deget, vine cu atribuțiile lui.", a povestit Bianca Giurcanu pe instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Eliminare soc la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ea este concurenta care a parasit in lacrimi competitia! Iata prima sa reactie dupa aflarea verdictului serii!

Mai mult decât atât, Bianca Giurcanu și-a surprins logodnicul încălțat în casă la scurt timp după ce ea făcuse curat și a profitat de ocazie pentru a posta imaginile pe instagram.

"Întrebarea e: să îi mai dau o șansă sau să îl lovesc? Așa fac toți? Măi, du-te măi afară că eu abia am aspirat, am și dovada acolo.

Așa fac toți?", a glumit Bianca Giurcanu pe instagram.

Citeste si: Bianca Giurcanu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.