Rasturnare de situatie! Cine a fost eliminata aseara de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 23:25
Emotii mari pentru concurentele in pericol de eliminare!

Aseara, la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost editie eliminatorie, motiv pentru care cele noua concurente s-au straduit din rasputeri sa se ridice la exigentele juratilor si telespectatorilor.

Tematica abordata- Avantgade- le-a pus pe unele in mare incurcatura, iar altora li s-a potrivit manusa.

In urma clasamentului juratilor, dupa numarul de puncte primite aseara, Calina Dumitrescu a fost pe primul loc, cu 15 puncte, fiind urmata de Theo Rose, cu un punctaj de 11. Locul 3 a fost inchis de Alexandra Unureanu si Andreea Tonciu, la egalitate cu 10 puncte fiecare, motiv pentur care a fost nevoie de interventia pentru a le departaja.

Astfel, in urma votului juratilor, locul trei a fost adjudecat de Andreea Tonciu. Pe  ultimul loc, in topul juratilor, s-a pozitionat Oana Radu, cu 7 puncte.

In functie de clasamentul saptamanal, al stelutelor acumulate pe pacursul saptamanii, prima concurenta a fos tot Calina Dumitrescu, fiind protejata aseara de la o posibila eliminare. Nominalizara concurentelor pentru eliminare a fost Cristina Siscanu, care s-a alaturat Oanei Radu, Ralucai Tanase si Biancai Rus, propuse la „ghilotina” eliminarii in urma punctajului obtinut.

Votul publicului le-a salvat pe Bianca Rusi si Oana Radu, batalia finala s-a dat intre Cristina Siscanu si Raluca Tanase. Cea din urma a fost eliminata, acumuland un procentaj de doar 2,6% din voturile publicului, in timp ce Cristina Siscanu si-a adjudecat 2,9% dintre acestea.

Raluca Tanase si-a luat aseara adio de la competitia stilistica „Bravo, ai stil! Celebrities” si, cu ochii in lacrimi, le-a multumit tuturor pentru experienta acumuluata in perioada cat s-a aflat in acest show.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Va multumesc din suflet pentru aceasta expoerienta, m-am simtit minunat. M-am redescoperit si am invatat foarte multe, va multumesc si voua! Mi-ati fost ca o familie si imi doresc din suflet sa pastrez legatura cu voi ”,

a spus Raluca Tanase aseara, cu lacrimi in ochi.

Citeste si: „Am zis ca trebuie sa o  fac si pe asta!” Oana Radu renunta la inhibitii si apare asa in aceasta seara la „Bravo, ai stil! Celebrities”

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.