Seism neobisnuit in Romania, noaptea trecuta. Iata in ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 10:40

Un cutremur bizar a fost inregistrat noaptea trecuta in tara noastra.

Un seism neobisnuit a avut loc noaptea trecuta in judetul Suceava. Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Fizica Pamantului a facut anuntul dupa inregistrarea cutremurului:

In ziua de 06 Septembrie 2020 la ora 03:53:59 (ora locala a Romaniei) s-a produs in BUCOVINA, SUCEAVA un cutremur slab, cu magnitudinea ml 3.0, la adancimea de 3km.

Cutremurul s-a produs in apropierea următoarelor orase: 93km SV de Chernivtsi, 152km S de Ivano-Frankivsk, 154km NE de Cluj-Napoca, 171km NV de Bacau, 184km V de Iasi, 216km N de Sibiu, 218km N de Brasov, 219km

S de Ternopil, 240km SV de Khmelnytskyi, 258km E de Oradea.

Cel mai puternic seism din acest an s-a produs in data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri. Seismul a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter si a fost resimtit si la Bucuresti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marmureau a facut anuntul despre marele cutremur: ''Pana acum nu am gresit deloc''

Citeste si: Cand vine marele cutremur in Romania? Gheorghe Marmureanu a facut noi precizari uluitoare in ceea ce priveste un viitor seism, extrem de puternic in tara noastra!

Citeste si: S-au implinit 38 de de ani de la cutremurul devastator din 1977. Exista riscul ca o astfel de catastrofa sa se repete?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.