Când apare a doua parte a sezonului 5 din Lucifer

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 19 aug 2021, 16:31
Cand o sa apara un nou sezon al serialului Lucifer
Sursa: unsplash.com

Sezonul 5 din Lucifer a fost lansat pe Netflix pe 21 august, însă fanii au putut urmări doar primele 8 episoade. Partea a doua va conține alte 8 episoade, iar vestea bună este că producătorii au în plan să lanseze și sezonul al șaselea.

Lucifer a avut un real succes, fiind considerat cel mai bun serial al anului 2019. Lansată pe 25 ianuarie 2016, producția îl are în prim plan pe actorul Tom Ellis, care interpretează rolul celebrului ”Lucifer”. Sătul de viața din iad, acesta decide să-și petreacă timpul pe pământ, printre muritori. Pentru fanii acestui serial, veștile bune continuă. Prima pate a sezonului 5 a apărut deja pe Netflix, dar urmează și ultimele 8 episoade. 

Partea a doua a sezonului 5 din Lucifer apare anul acesta

Lucifer a fost produs inițial de postul american Fox, care a lansat primele 3 sezoane. Chiar dacă a avut priză la public încă de la început, producția a fost cât pe ce să fie anulată. În 2018, Fox anunțase că serialul nu va mai continua, dar salvarea a venit de la Netflix.

Platforma a achiziționat drepturile de producție pentru ”Lucifer” și anul trecut a apărut și sezonul al patrulea. Și cum fanii au reacționat incredibil de bine, nu putea să nu apară și un alt sezon, al cincilea. Ce-i drept, fanii au avut ceva de așteptat până la lansarea celor mai noi aventuri ale lui Lucifer Morningstar și ale detectivului Chloe Decker. 

Pe 21 august, pe Netflix au apărut primele 8 episoade, din cele 16 pe care le are acest sezon.

Întrebarea celor care urmăresc cu sufletul la gură acest serial este, fără îndoială, când apar ultimele 8 episoade? Răspunsul a venit chiar de la actorul principal, Tom Ellis. Acesta a recunoscut că nu există încă o dată oficială, dar cu siguranță nu va mai dura mult. ”Să sperăm că acestea vor fi lansate de Crăciun sau cel mai târziu la începutul anului viitor”, a declarat Ellis pentru un post de televiziune american. 

Urmează și sezonul 6 din Lucifer

Dacă nu ați apucat încă să urmăriți prima jumătate a sezonului 5, găsiți episoadele pe Netflix. Iată și cum se numesc primele 8 episoade: 

Episodul 1: Really Sad Devil Guy 

Episodul 2: Lucifer! Lucifer! Lucifer!

Episodul 3: Diablo!

Episodul 4: It Never Ends Well for the Chicken

Episodul 5: Detective Amenadiel

Episodul 6: BluBallz

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul 7: Our Mojo

Episodul 8: Spoiler Alert

Chiar dacă mai durează până apare și finalul sezonului, se știe deja ce titlu are fiecare episod. 

Episodul 9: Family Dinner 

Episodul 10: Bloody Celestial Karaoke Jam

Episodul 11: Resting Devil Face

Episodul 12: Daniel Espinoza: Naked and Afraid

Episodul 13: A Little Harmless Stalking 

Episodul 14: Nothing Lasts Forever

Episodul 15: Is This Really How It’s Going To End?

Episodul 16: A Chance At a Happy Ending 

Vestea și mai bună am păstrat-o pentru final. Producătorii au anunțat că deja pregătesc și sezonul al șaselea, însă acesta chiar va fi ultimul. ”Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, a fost comunicatul oficial postat pe Twitter.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.