Bataie la Puterea dragostei sezonul 3! Alexandra a sarit la Aya! Ce a declansat scandalul VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 sep 2020, 12:42
Alexandra a cedat si a vrut sa o bata pe Aya

Alexandra si Aya au fost implicate intr-un conflict de proportii in emisiunea de astazi Puterea dragostei. Doar interventia concurentelor a facut sa nu asistam la o bataie in toata regula.

Cele doua s-au certat de la o afirmatie a Ayei, ca va lupta pentru George si ca, daca nu va iesi cu acesta, se va indrepta spre Akebono.

Alexandra a sarit sa o bata pe Aya fiindca i s-a parut ca aceasta e obraznica. Iata dialogul din casa:

Aya: Eu o sa incerc (n.r.: sa il cucereasca pe George). Sa nu imi para rau mai incolo ca nu am luptat.

Daca nu iese, aia e, ma voi indrepta in continuare spre Akebono

Fetele: Nu-l lua la misto pe Akebono

Aya: Nu-l iau la misto

Alexandra: Ai zis mai devreme ca vei lupta pentru George. Trezeste-te la realitate!

Aya: Taci din gura

Alexandra: Nu ti se pare ca ai glasul ala cam mare?

Aya: Nu, nu mi se pare

Alexandra: Nu ti se pare ca ai devenit cam tupeista?

Aya: Deloc

Alexandra: Am senzatia ca nu stii cu cine te joci

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aya: Nu m-am facut de ras ca tine

Cum s-a incheiat totul!

Alexandra a fost calmata de concurente, iar Aya a fost scoase de acestea din platou, pentru a fi evitate disensiunile in continuare.

Alexandra a fost implicata in mai multe conflicte inca de la inceputul sezonului 3. Cel mai cunoscut dintre acestea este chiar cel cu fostul ei iubit, Nicos, cu care s-a certat de nenumarate ori in emisiune.

Nicos i-a cerut, in camera rosie, Alexandrei sa nu mai vorbeasca despre el in emisiune, lucru pe care aceasta l-a respectat doar partial ulterior. Nici Nicos nu s-a mai tinut complet de aceasta intelegere, mai aducand si el vorba in emisiune despre Alexandra.

George, adevaratul motiv al scandalului?

Desi Alexandra a cedat din pricina asa-zisei "obraznicii" afisate de Aya, motivul adevarat ar putea fi reprezentat chiar de George, pe care mai multe fete din casa Puterea dragostei si-l doresc.

Prima care si-l doreste este chiar fosta lui iubita, Mona, care sufera fiindca s-au despartit. Aya a spus clar astazi in emisiune ca va lupta pentru George, iar Alexandra a zis ca e indragostita de el.

Mona a simtit bine ca Aya a pus ochii pe fostul ei iubit si i-a declarat razboi acesteia. Mona i-a dat interzis Ayei sa se apropie de George, insa aceasta nu tine deloc cont de ce vrea Mona, asa ca a si fost in camera rosie cu George in emisiunea de astazi.

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.