Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de marti, 8 septembrie - Prima parte - LIVE

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 sep 2020, 08:00

Acuzatii fara precedent! Ce a spus George unei concurente, in privat? Pana unde se poate ajunge! Vezi Live Video Online cum vor reactiona ceilalti, cand cartile se dau pe fata.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Andrada vine cu o demascare socanta la Puterea dragostei! Ce i-a spus George in privat? Sa fie vorba despre un adevar, o strategie? Va fi insa greu sa intelegem a cui strategie este si ce are de castigat din jocul dragostei.

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta.

Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

Se schimba strategiile

Cristian, fratele Biancai Comanici incepe sa regrete ca a venit la Puterea dragostei! Care sunt motivele pentru care Cristian spune ca nu este suficient de barbat? Un videoclip produce ravagii in casa dragostei si este vorba despre George! Acum se afla care este mentalitatea fiecaruia si ce ii face pe anumiti concurenti sa fie votati mai mult decat altii de

catre telespectatori. Ramane de vazut cum va suporta fostul iubit al Monei adevarul, dar si cum va explica cele vazute in filmare.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 5 septembrie- Prima parte- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 5 septembrie- A doua parte- VIDEO

Insa ce este cel mai interesant la Puterea dragostei, editia de marti, 8 septembrie este faptul ca un fost concurent vine sa isi ia revansa fata de cel care l-a tradat. Cristi se intoarce, iar Nicos da socoteala pentru ce s-a intamplat in urma cu trei saptamani.

Fetele sar sa il indeparteze pe Nicos de Cristi, cand cei doi pareau ca sunt mai aproape ca niciodata de un contact fizic si nu unul de prietenie.

Se anunta un episod iesit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile si ce se intampla marti, la Puterea dragostei, pe Kanal D, sau online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 7 septembrie- Prima parte- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.