Ce dimensiune ara barbatia lui Andy de la Puterea dragostei! Hamude a facut dezvaluirea: "Am avut placerea sa..."

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 sep 2020, 14:33
Andy, Hamude si Ricardo in casa Puterea dragostei

O controversa starnita dupa despartirea lui Andy de Roxana, legata de barbatia lui Andy, a declansat o dezvaluire bomba a lui Hamude.

Hamude a sustinut ca barbatia lui Andy are o dimensiune mare, nu mica, asa cum s-a vehiculat. El a dezvaluit si cum a aflat acest lucru.

"Am avut placerea sa ciocanim impreuna doua ratuste candva si, ca idee, baiatul e mare, nu mic, cum vrea Marius sa se creada", a scris Hamude pe contul lui de socializare.

Andy Adetu a distribuit imediat postarea lui Hamude.

Cel care a sugerat ca Andy nu ar avea o barbatie prea mare a fost Marius, concurent la Puterea dragostei sezonul 2.

Andy, concurent in primele doua sezoane Puterea dragostei

Andy a devenit foarte cunoscut in Romania datorita participarii la Puterea dragostei sezonul 1. El a format un cuplu cu Roxana, ulterior relatia lor ajungand si subiectul unei melodii interpretate de Dani Mocanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dani Mocanu a admis la TV ca una dintre piesele sale e inspirata din povestea lui Andy cu Roxana, ceea ce a starnit un scandal urias intre Roxana si Andy.

Roxana l-a si amenintat cu judecata pe Andy, in urma unor afirmatii ale acestuia la TV.

In cele din urma conflictul s-a aplanat intre fostii concurenti de la Puterea dragostei, uitandu-se problema cu instanta. De altfel, Turcu, actualul iubit al Roxanei, folosea acest incident pentru a o jigni pe Roxana atunci cand ei doi se certau.

"Au avut dreptate baietii aia", i-a spus Turcu Roxanei cand s-a suparat pe ea.

Roxana si Turcu au fost protagonistii a numeroase scandaluri chiar in emisiune in timpul show-ului Puterea dragostei sezonul 2. Ultimele informatii ii dadeau logoditi, dupa ce se scria ca s-au despartit definitiv.

Atat Andy, cat si Roxana si Turcu au plecat descalificati din sezonul al doilea de la Puterea dragostei. Alaturi de ei au mai fost descalificati Catalin Nitescu si Andreea Oprica.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.