Florentina a confirmat relatia cu Livian! Imagini incendiare cu cei doi sarutandu-se: "Odata cu tine..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 17:41
Livian traieste o noua poveste de iubire alaturi de Florentina!
Sursa: Instagram

Livian traieste o noua poveste de dragoste, dupa despartirea de Bianca. Iata cum a fost surprins alaturi de iubita sa, Florentina!

Desi Livian a incercat sa fie mai discret cu viata personala, imediat dupa despartirea de Bianca, lasand sa se inteleaga ca traverseaza o perioada trista si dificila din punct de vedere emotional, la scurta vreme acesta a inceput sa se afiseze cu noua lui iubita.
Tanarul a evitat la inceput sa ofere sustinatorilor sai prea multe informatii referitoare la viata lui personala preferand ca dupa participarea la Puterea dragostei, sa se dedice mai mult carierei.

Recent acesta a lansat o piesa muzicala si incearca sa o promoveze.

Citeste si: Ce masina de fite conduce Florentina, noua iubita a lui Livian? Castigatorul Puterea dragostei a recunoscut: ''Cat ma costa...''

Citeste si: Livian a iesit cu noua iubita la terasa! Nu a vrut sa o fotografieze, dar s-a dat de GOL! Primele imagini cu Florentina

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de noua sa iubita, Florentina!

Insa cand toata lumea credea ca inca mai sufera dupa Bianca, Livian a inceput sa isi faca aparitia alaturi de noua sa iubita, Florentina. Iar la scurta vreme, acesta a publicat un vlog in care a recunoscut oficial ca are o relatie cu frumoasa bruneta.
Se pare ca Livian a cunoscut-o pe Florentina inca din luna martie, cand au inceput sa aiba o relatie de prietenie.

Apoi constatand pe parcus ca povestea sa cu Bianca nu va avea un viitor, acesta a decis sa mentina legatura cu Florentina. Conform marutirisilor lui Livian, se pare ca tanara l-a ajutat enorm sa depaseasca momentele grele dupa despartirea de Bianca si in cele din urma a ajuns sa se indragosteasca de ea si sa formeze un cuplu reusit.
De curand, Florentina a confirmat si ea pe contul ei de socializare ca are o relatie cu Livian si a tinut sa accentueze acest lucru prin postarea catorva imagini de senzatie, in care apare alaturi de iubitul ei, sarutandu-se pasional.
Frumoasa bruneta a adaugat un comentariu sugestiv: "Odata cu tine si fericirea..."