Cine este Alexandru Morosanu, noul concurent de la Puterea dragostei! Ce legaturi are cu clanul Corduneanu

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 12:00
Alexandru Morosanu in casa Puterea dragostei

Alexandru Morosanu, noul concurent din casa Puterea dragostei, are relatii cu interlopii. Tanarul are relatii cu cei din clanul Corduneanu, pe care nu le ascunde.

Alexandru Morosanu comenteaza intr-una dintre pozele clanului Corduneanu, dezvaluind relatia apropiata cu membrii clanului.

"Petrecere frumoasa la fratele meu Mihai Corduneanu, va pup pe toti", a fost mesajul postat pe instagram de Alexandru Morosanu, proaspatul concurent de la Puterea dragostei.

Alexandru Morosanu le-a spus fetelor, la intrarea in casa, ca are 21 de ani, ca este din Iasi, dar ca locuieste in Italia.

El a venit special pentru Andrada, care pare si ea atrasa de el.

"Mama, ce frumoase sunteti si foarte multe! Am 21 de ani, sunt din Iasi, dar locuiesc in Italia", au fost primele cuvinte rostite de Alexandru Morosanu in casa Puterea dragostei.

A fost in camera rosie cu Andrada!

Inca de la venirea in casa Puterea dragostei, Alexandru a dezvaluit ca a venit pentru Andrada, cu care a si dansat.

Cei doi s-au intalnit ieri in camera rosie, unde au incercat sa se cunoasca mai bine. Ambii par tentati sa formeze un cuplu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O sa am grija de tine", i-a promis Alexandru Andradei, fiind foarte curios care e povestea cu David, fostul ei iubit, despre care s-a vorbit in emisiune. "O sa-ti iau apararea, acum nu pot, ca e abia prima zi, dar mai incolo sigur. Trebuie doar sa fii sincera", i-a mai zis Alexandru Andradei.

Ea l-a asigurat ca nu are nevoie de babysitter si ca isi poate lua singura apararea, insa i-a spus si ea ce isi doreste de la barbatul de langa ea.

"Nu vreau surprize, nu vreau sa nu-mi raspunzi 10 zile la mesaje", i-a spus Andrada lui Alexandru, ea avand experienta cu David, care inainte de  a anunta in emisiune ca se desparte de ea  nu i-a raspuns la telefon si la mesaje.

Au dansat de la venirea lui in emisiune!

Fiind evident ca Alexandru isi doreste sa formeze un cuplu cu Andrada, asa cum a spus raspicat inca de la intrarea in casa, firesc, el a invitat-o la dans pe Andrada.

Aceasta a dansat cu placere cu el si pare sa dea uitarii povestea cu David.

Cand s-au intalnit in camera rosie, Alexandru a intrebat-o special daca mai are vreo treaba cu David, daca mai are sentimente pentru el, avand in vedere ce se discutase in casa Puterea dragostei chiar de fata cu el.

Andrada a sustinut fara nicio urma de indoiala ca povestea cu David este incheiata, in ciuda faptului ca au fost surprinsi in afara casei Puterea dragostei, la mare, in ipostaze romantice.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.