Live Stream online Teo Show - editia de miercuri, 9 septembrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 09 sep 2020, 13:56
Teo si Bursucu, cei mai indragiti prezentatori tv

O noua editie live a show-ului tau favorit este pe cale sa inceapa, la Kanal D. "Teo Show" are si astazi invitati de marca, iar de la 15:00 vei vedea ce ci-au pregatit Bursucu si Teo.

Distractie si voie buna astazi, la" Teo Show". Invitati unul si unul, glume si dezvaluiri, toate intr-un singur show, de la ora 15:00, pe Kanal D. Intra si vezi ce ti-au pregatit Teo si Bursucu.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

In fiecare zi de luni pana vineri, de la 15:00, Teo si Bursucu isi dau intalnire, in direct, cu telespectatorii indragitului show de divertisment si fac ce stiu mai bine: haz de necaz, glume si sa le ofere celor de acasa o permanenta stare

de fericire.

Astazi, Teo Trandafir si Bursucu va asteapta cu multe subiecte de senzatie si invitati de seama!

Editia" Teo Show" de astazi, 9 septembrie este presarata cu dezvaluiri din vietile vedetelor, dar si cu mult amuzament, asa cum ne sta noua bine.

Vica Blochina vie la Teo, pe canapea si povesteste despre vacanta ei, in care prietenul milionar a rasfatat-o ca pe o regina.

Scapa cine poate! Sunt prieteni buni si va spun ce ii atrage la doamne, cum pot fi cuceriti, dar si alte lucruri. Victor Slav si Giani Kirita se dau de gol unul pe celalalt. Vor veni la Teo Show sa spuna tot ce stiu unul despre celalalt sau ce cred ei ca stiu. Nu ai cum sa ratezi asa ceva!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin Pascal iubeste adrenalina. La "Test de vedeta" vei vedea imagini dementiale si dezvaluiri la limita.

Nu ratati o noua editie "Teo Show", astazi, 9 septembrie, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D Live Stream

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de marti, 8 septembrie- VIDEO

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de luni, 7 septembrie- VIDEO