Mary a spus totul despre noua iubită a lui Livian: "A încercat să vorbească cu mai mulți băieți de la Puterea Dragostei." A dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a ales pe Livian

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 ian 2021, 02:05
Mary și Bianca, împreună la un botez
Sursa: Instagram

Mary este una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi Comănici, astfel că nu s-a putut abține și a reacționat după ce Livian s-a afișat alături de noua iubită. Ce a spus despre Florentina?

Pe Mary și Bianca le leagă o frumoasă prietenie. Cele două au început să se înțeleagă foarte bine după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei, iar acum sunt de nedespărțit, Mary fiind cea care a susținut-o tot timpul pe Bianca, indiferent de situație.

Mary, dezvăluiri despre Florentina, noua iubită a lui Livian

Mary și Bianca au fost invitate într-o emisiune la wowbiz și au dezbătut mai multe subiecte, printre care și noua relație a lui Livian. Dacă Bianca a încercat să se abțină de la comentarii

în ceea ce o privește pe Florentina, Mary a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit mai multe detalii despre iubita lui Livian. Mai exact, Mary a sugerat că Florentina ar fi încercat să se apropie și de alți băieți din casa Puterea Dragostei, dar că în final l-a ales pe Livian pentru că acesta este mult mai popular.

Citeste si: Bianca, dispusă să îl ierte pe Livian și să se împace cu el? Incredibil ce a dezvăluit: "În caz că se uită, el trebuie să știe..."

Mary: Nu cred că o cunoaște pe fata asta din martie pentru că de fata asta s-a aflat acum, de puțin timp. Din câte am înțeles, această fată a încercat să vorbească cu mai mulți băieți de la Puterea Dragostei, să se bage în seamă și cu...nu le dau nume, Bobicioiu din câte știu. A rămas L (n.r Livian) pentru că are cea mai multă reclamă.

Bianca: Problema e la doamna sau la domnul? Fata nu are nicio vină.

Mary: Ei, da, nu are nicio vină. Păi tu când îl vezi că este într-o relație de ce te bagi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Nu era într-o relație, ce-i drept.

Mary: Era într-o relațe complicată și nu ar fi trebuit să se bage.

Bianca: Eu cred că ea simte acum că el încă mă iubește. Eu cred că simte. Destul de ciudat măi, Lupușorule pentru că în timpul live-ului meu tu ștergeai pozele cu noi doi. Oare de ce?

Citeste si: Bianca, mesaj emoționant după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: "Am răni adânci, dar dragostea..."

Deși Livian a spus că ar avea o legătură cu Florentina din luna martie și că atunci ar fi dispărut și sentimentele lui pentru Bianca, aceasta este de părere că fostul ei iubit nu spune adevărul, având în vedere că de atunci și până în prezent s-au întâlnit de mai multe ori, iar Livian i-a dovedit că o iubește.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima vacanță alături de Florentina: „Suntem non-stop unul cu altul”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.