Radio Impuls, crestere semnificativa a cotei de piata in Bucuresti, in 2020, comparativ cu acelasi val al anului precedent – 167%

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 iul 2022, 12:05
Radio Impuls s-a alaturat Kanal D Romania in martie 2019

Studiul de audienta radio al valului al doilea 2020, desfasurat in perioada 27 aprilie-16 august, reconfirma trendul ascendent Radio Impuls, conform IMAS – Marketing si sondaje SA si Mercury Research S.R.L.. Statia a inregistrat o crestere a cotei de piata de 167% in Bucuresti, fata de acelasi val al anului anterior. De asemenea, Radio Impuls a avut o crestere semnificativa de 67% in ceea ce priveste indicatorul Daily Reach%, cu o medie zilnica de 16.000

de ascultatori.

 Crestere importanta, de 33%, a fost inregistrata si in urma comparatiei valului doi cu primul val al anului in curs, conform masuratorilor oficiale din Bucuresti.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radio Impuls ofera ascultatorilor un program de infotainment, adesandu-se unui public urban, dinamic, dornic de continut fresh.  Radio Impuls s-a alaturat Kanal D in martie 2019, odata cu intrarea in Portofoliul Dogan Media International, si reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

 

 

Taguri: