Jador, în ipostaze tandre alături de una dintre cele mai râvnite femei din România: "M-am însurat!"

Autor: Amalia Georgescu
Jador și Ioana Filimon, sărut pe obraz
Sursa: Instagram

Melodiile sale se bucură de un real succes și ajung tot timpul în trending pe Youtube, iar în ultima perioadă, Jador a colaborat cu multe vedete din showbizul autohton. Acum, Jador a fost surprins în ipostaze tandre alături de una dintre cele mai râvnite femei din România.

După ce a participat la Puterea Dragostei, Jador a devenit foarte cunoscut în spațiul public. De atunci, artistul s-a axat foarte mult pe carieră, ajungând ca în prezent să colaboreze cu artiști importanți din România și să lanseze piese care să fie în topul preferințelor ascultătorilor.

Jador și Ioana Filimon, atingeri și sărutări pătimașe

Deși nu oferă detalii despre viața sa amoroasă, iar în prezent spune că este singur, Jador este mai tot timpul înconjurat de femei frumoase, bucurându-se de toată atenția lor.

Se pare că acest lucru nu îl deranjează deloc pe fostul concurent de la Puterea Dragostei, astfel că, acum, Jador s-a afișat alături de una dintre cele mai râvnite femei din România. Este vorba despre Ioana Filimon. Cei doi s-au filmat în timp ce se țineau în brațe și se sărutau pe obraz, Jador făcând anunțul care a luat pe toată lumea prin surprindere: "M-am însurat!" 

Citeste si: Cine l-a facut celebru pe Jador? El este omul caruia ii datoreaza totul: "Dormeam cu el in pat si cu nevasta-sa"

Mai mult ca sigur declarația lui Jador este doar o glumă, acesta obișnuind să facă astfel de afirmații și chiar să fie ironic atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu este clar ce relație există între Jador și Ioana Filimon, însă sunt șanse mari ca cei doi să fie doar buni prieteni și se fi întâlnit pentru un proiect profesional, având în vedere că artistul a postat pe instagram mai multe imagini din timpul filmărilor pentru videoclipul unei piese pe care urmează să o lanseze curând.

Citeste si: Clipe grele pentru Jador! A făcut anunțul în lacrimi, în urmă cu puțin timp: "E bolnavă rău mama"

În ultima perioadă, Jador a lansat hit după hit. Astfel, concentrându-se foarte mult pe carieră, mergând la concerte și la diferite emisiuni de televiziune, Jador pare că a lăsat pe planul doi iubirea, preferând ca acum să pună accentul pe viața sa profesională. 

Cu toate că nu are o relație, Jador a mărturisit că are foarte multe admiratoare, iar recent, una dintre ele a încercat să îl sărute pe gură, moment în care l-a lovit puternic. 

Citeste si: Jador a dezvăluit cum a făcut să fie atât de îndrăgit de profesori, pe timpul facultății: „Colegii mei toți știau că eu...”