Horoscop, vineri, 11 septembrie 2020. O zodie plange, alta rade! Astrele pun nativii la incercare

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 10 sep 2020, 14:00
horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 11 septembrie iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie. Iata care sunt previziunile zilei:

Horoscop, 11 septembrie. O zodie primeste ajutorul astrelor, alta dimpotriva. Eforturile personale sunt necesare in continuare. Iata ce ti-au rezervat astrele!

Horoscop Berbec

Persoana pe care o iubesti cu adevarat merita sa faci un sacrificiu cu adevarat mare pentru ea. Curaj! Nu vei regreta!

Taur

O ultima escapada la malul marii ar fi exact ce te-ar umple de energia care iti lipseste acum.

Prietenii iti vor fi alaturi, daca le ceri.

Gemeni

Fara planuri si orgaizare nu e de mirare ca te trezesti in fata unor esecuri pentru care esti responsabil. Fa mai mult efort si vei vedea ca este usor sa iti stabilesti obiective.

Rac

Niste persoane de incredere iti vor da o mana de ajutor sa te aduni. Intamplarile nefericite vor face sa vezi partea plina a paharului.

Horoscop Leu

De teama sa iei decizii gresite ai ales sa ii lasi pe altii sa hotarasca in locul tau. Dar tu a cui viata o traiesti? Decide-te astazi!

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Fecioara

E ziua cea mai buna sa revii cu picioarele pe pamant! Si ieri a fost la fel de buna, doar ca tu parca nu vrei sa intelegi ca viata se desfasoara aici, in concret, nu in emotiile tale.

Balanta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vei fi uimit sa afli ca partenerul tau de viata te iubeste si dupa ce ii spui ce simti cu adevarat. Doar tie ti-e teama de ceea ce simti!

Scorpion

Daca economisesti un pic si nu mai arunci in stanga si-n dreapta cu banii vei vedea ca iti ajung pentru tot ce e nevoie. Nu lasa placerile sa iti ruineze bugetul.

Sagetator

Piatra de pe suflet nu ma disparea pana cand nu vei decide tu sa scapi de ea. Toti vad ca nu esti in apele tale, dar nieni nu poate sa te ajute, daca nu spui care este problema.

Capricorn

Esti un aventurier, in sensul ca iti place sa incerci mereu ceva nou.

De data asta esti mai dispus ca niciodata sa pui punct si sa o iei de la capat, doar vezi sa nu fie aceeasi Marie cu alta palarie.

Varsator

Puterea ta si stapanirea de sine ti-au cam jucat feste in ultima vreme si i-ai lasat pe ceilalti sa te duca... cu presul. Nu mai amana! Ia atitudie sa totul va fi bine!

Pesti

Tu pare ca te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Cand vei afla pe pielea ta ce inseamna asta nu te vei bucura deloc. Asculta sfaturile celor care iti vor binele!

Citeste si: Horoscop, miercuri, 9 septembrie 2020. Zi grea pentru trei zodii

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?