Când va avea loc înmormântarea tatălui Mădălinei Manole? Dezvăluiri dureroase: "Nu i se va face slujbă"

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 sep 2020, 10:48
Mădălina Manole și tatăl acesteia, Ion Manole
Sursa: Facebook

Tatal Mădălinei Manole s-a stins din viață după ce starea lui de sănătate s-a agravat ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Când va fi înmormântat?

Familia Mădălinei Manole trece prin momente grele după ce tatăl regretatei artiste s-a stins din viață. Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus, ulterior au apărut complicații, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Când va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole și de ce nu i se va face slujbă în biserică?

Încă din primul moment în care a ajuns la spital medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole.

Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiești și deși ar fi avut nevoie să fie tansferat la secția de terapie intensivă (ATI), toate paturile erau ocupate, astfel că medicii au propus transferul la o altă unitate medicală. Familia lui Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, nu a fost de acord cu această propunere, astfel că bărbatul a rămas în continuare la Ploiești.

Ulterior, starea de sănătate a lui Ion Manole s-a înrăutățit, având în vedere vârsta înaintată și bolile de care suferea, se pare că ar fi intrat în stop respirator și deși

medicii l-au resuscitat și au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viața, în final au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Lacrimi si durere in casa Madalinei Manole! Din pacate, inima i s-a oprit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Din primele informații, se pare că înmormântarea tatălui Mădălinei Manole se va face ținând cont de un set de reguli, având în vedere că acesta a murit din cauza noului coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a dezvăluit că nu va mai avea loc slujba la biserică, ci doar la cimitir, fără să precizeze data exactă când Ion Manole va fi condus pe ultimul drum.

Citeste si: Ion Manole:"Vreau sa-l vad pe Petru Mircea dupa gratii" VIDEO

 „Lângă mama va fi înmormântarea. Nu i se va face o slujbă, decât la cimitir. De la morgă este băgat în sicriu și direct la cimitir. Sunt multe proceduri, nu știu când va fi înmormântat, mâine sau poimâine. În funcție de cum vor ieșit actele.”  a spus fratele Mădălinei Manole, potrivit antenastars.ro.

Citeste si: Atac virulent la adresa lui Petru Mircea! Fratele Mădălinei Manole: ”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”