Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de sambata, 12 septembrie - Prima parte - Dezvaluiri socante. Madalina da cartile pe fata, iar Mona joaca dur - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 12 sep 2020, 18:16
Puterea dragostei Foto(4)
Madalina este revoltata pe Cristi

Vezi Live Video Online si afla ce se intampla la Puterea dragostei. Atmosfera nu se calmeaza nici in aceasta zi, iar concurentii par sa isi piarda rabdarea.

La Puterea dragostei se fac acuzatii dure, iar dezvaluirile sunt intre adevar si fals in lupta concurentilor de a ramane in casa dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Cristi Marinescu este acuzat c a s-a folosit de Madalina! Ea ii reproseaza ca nu poate avea incredere in el si ca i-a prostit pe toti cei din casa.

Concurenta s-a revoltat pe Cristi si ii spune ca stie ca a vreut sa-si bata joc de ea! Cristi adopta pozitia de nevinovat, ceea ce face ca situatia sa fie si mai complicata. Este cuvantul ei, impotriva cuvantului lui. Cine are dreptate?

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta.

Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

"Ne-ai prostit pe toti, asta e adevarul! Madalina nu e top, e grasa, e nu stiu cum!", il acuza Madalina pe Cristi Marinescu.

Mona joaca tare pe frontul iubirii

Fosta iubita a lui George a primit un mesaj alarmant, de la cineva din afara emisiunii.

Se pare ca in acel text sunt lucruri despre care George ar fi vrut sa nu se afle, iar Mona joaca tare, de aceasta data.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mona si George s-au DESPARTIT din nou! Niciun cuplu OFICIAL la Puterea dragostei sezonul 3!

Mona a fost avertizata de cineva ca George are deja o relatie in afara casei dragostei, iar concurenta l-a luat la intrebari pe George. Cu mingea in terenul ei, Mona il trateaza de sus pe George si, se pare ca de data aceasta ea va avea ultimul cuvant de spus, in ce priveste relatia lor extrem de complicata.

Cuplu nou sau vechi deja?

Andrada si Alexandru au fost in niste tatonari care ar fi putut sa duca spre o relatie, insa lucrurile s-au schimbat peste noapte. Alexandra il acuza pe concurent ca nu s-a gandit ca Andrada a inceput sa investeasca sentimente. Dar ce a facut Alexandru? Andrada ii spune ca nu mai vorbeste cu el si este atat de suparata incat nici nu mai vrea sa discute cu el.

Surpriza placuta din partea baietilor pentru fete

Lucrurile intra in alt registru, la Puterea dragostei, cand baietii se lasa convinsi de fete sa imbrace haine de femei. Distractia pune stapanire pe casa dragostei, dupa o saptamana de tensiuni si conflicte.

Se anunta un episod iesit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile si ce se intampla sambata, la Puterea dragostei, pe Kanal D, sau online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de vineri, 11 septembrie- Prima parte- Printre scandaluri si confruntari, o marturisire dureroasa inmoaie sufletele tuturor- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de joi, 10 septembrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.