Theo Rose ii socheaza pe toti cu recuzita adusa in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 sep 2020, 09:00

“Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D, cele noua celebritati vor avea parte de un concept nou, fabulous – Personaje din filme celebre. Theo Rose are o aparitie…infricosatoare, tanara concurenta va intra in pielea personajului Wednesday, din celebrul film „The Adams Family”.

Machiajul, vestimentatia, prestatia artistica sunt gandite pana in cel mai mic detaliu pentru a recrea atmosfera si pentru a aduce, aproape identic, cu celebrul personaj din film.

Insa toate acestea nu se opresc aici! Tinzand ca momentul ei sa impresioneze cat mai puternic, in platoul emisiunii, pe momentul lui Theo Rose, se iveste si un ….sicriu.

Mie mi s-a facut pielea de gaina, de cum ti-am vazut recuzita. Nu m-am gandit ca asa ceva vom vedea vreodata in emisiune!”,  spune Ilinca Vandici, cu ochii atintiti catre obiectul cu pricina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vor aprecia juratii momentul si efortul lui Theo Rose veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.