Adevărul despre cel mai bun studio de videochat 

Author: Oana Picerea

Anunțurile de recrutare din domeniul videochatului au fost tot mai vizibile în ultimii ani pe site-urile de ocupare a forței de muncă. Iar de la începutul pandemiei, nu puțini au fost cei care s-au văzut nevoiți să-și reevalueze și își adapteze condițiile de muncă astfel încât măsurile de siguranță impuse de virusul global să fie puse în practică. În acest context, o parte din tineri au analizat ofertele de angajare ale studiourilor de videochat și s-au prezentat la interviuri în locații multiple pentru a găsi cel mai bun studio de videochat din oraș.

Expresia “cel mai bun studio de videochat” se regăsește în aproape toate anunțurile de profil, indiferent de renumele studioului. Și cum în România funcționează peste 5.000 de astfel de puncte de lucru, găsirea celei mai bune variante nu este o treabă deloc ușoară, fapt care explică și fenomenul migrării modelor dintr-un studio în altul.  

Ce caută de fapt modelele într-un studio de videochat pentru a-l cataloga drept cel mai bun? 

Foarte puține sunt persoanele care întră în industria videochatului fără a-și propune să câștige din această activitate sume considerabile, intr-un timp cât mai scurt. Așadar, poate cea mai importantă condiție pe care ar trebui să o îndeplinească un studio care aspiră la titlul de cel mai bun din domeniu este aceea de a avea încasări de top.

Dacă scoatem câștigurile financiare din ecuație, politica internă a studioului și regulamentul de ordine interioară sunt factorii cărora modelele de videochat le acordă o deosebită atenție atunci când trebuie să aleagă studioul cel mai potrivit. Această categorie include eventualele sisteme de penalizare (avertismente sau amenzi pentru nerespectarea programului), bonusuri, sistemul de training, turele disponibile, ședințele foto, cursurile gratuite de limba străină și toate celelalte beneficii pe care le caută viitoarele angajate.   

De ce nu există studioul perfect?

Dacă atunci când videochatul și-a făcut apariția în România, studiourile erau amenajate în spații mici de tip apartament, în zilele noastre situația s-a schimbat radical. Locațiile studiourilor consacrate arată spectaculos, amenajările interioare sunt făcute cu mult bun-gust, aparatura tehnică pusă la dispoziția modelelor este de ultimă generație, iar colaborările cu profesori de limba engleză sunt la ordinea zilei. Așadar, care este cel mai bun studio? Răspunsul este, pe cât de simplu, pe atât de complex, căci depinde de așteptările și nevoile fiecărui model în parte. De exemplu, pentru cineva care s-a mutat de curând în Capitală și întâmpină dificultăți financiare în a-și găsi o locuință de închiriat, cel mai bun studio va fi acela care îi asigură cazarea.  Pentru cineva care își dorește o transformare fizică prin operații estetice, cel mai bun studio va fi acela care ii facilitează o colaborare cu esteticieni renumiți, chiar dacă studioul nu se numără printre premianții galelor de profil.

Iar pentru tinerele ambițioase, care își doresc să ajungă modele de top, cu încasări lunare de peste 10.000$, există Charm Studio, locul ideal pentru a face performanță din videochat.  Sub deviza binemeritată “We Create Top Models”, studioul BMW-urilor aurii s-a specializat de-a lungul anilor în formarea modelelor de top, care ocupă recurent locuri fruntașe în clasamentul încasărilor de pe cel mai cunoscut site de profil. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.