Alexandra si Paul, cuplu uluitor! Il vrea dupa ce a sarutat-o pe sora ei: "Mi-a placut de la inceput de tine"

Autor: Andrei Ionescu

Alexandra a anuntat ca isi doreste sa formeze un cuplu cu Paul, nimeni altul decat fostul iubit al surorii sale, Adriana.

"Mi-a placut de tine de la inceput", i-a spus Alexandra lui Paul.

"Mai bine ma pastrai la inima", i-a mai zis Alexandra, fiind evident ca si-l doreste pe Paul pentru ea.

Cei doi au facut si schimb de bijuterii in gala.

Concurentii sunt, insa, sceptici in privinta unei posibile relatii intre cei doi. Multi sunt de parere ca Alexandra si Paul joaca strategic sau, daca nu si Paul, macar Alexandra.

Paul s-a sarutat cu Adriana, sora Alexandrei!

Paul s-a sarutat, la inceputul sezonului 3 de la Puterea dragostei, cu Adriana, sora Alexandrei. Alexandra a fost extrem de uimita cand a vazut acest lucru.

La scurt timp de la sarut, Paul a anuntat ca s-a razgandit in privinta unei relatii cu Adriana, din pricina trecutului acesteia. A fost momentul in care Alexandra a izbucnit la adresa lui Paul!

"Esti un nesimtit! Si tu, si ala de langa tine (n.r.: Cristian Comanici). Ai atacat-o tu, ca sa nu inceapa ea dupa ce a aparut ieri", a tunat Alexandra la adresa lui Paul. Ea mai spunea ca nu l-a jignit niciodata pe Paul, dar ca a facut acest lucru din pricina faptului ca el i-a atacat sora.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra a recunoscut, cu acea ocazie, ca atat ea, cat si sora ei, Alexandra, au facut videochat, dar a sustinut ca acest lucru s-a intamplat numai doua zile.

Alexandra, relatie conflictuala cu Nicos!

Alexandra are, la randul ei, o istorie controversata cu Nicos. S-au sarutat, el a venit cu un inel pentru ea, dupa care, la scurt timp, s-au despartit si a inceput un conflict de proportii intre ei.

Cei doi se cearta constant in emisiune, iar, recent, Nicos a sustinut ca Alexandra ar fi fost in trecut cu doi frati, care ar avea legatura cu trecutul ei compromitator. Alexandra a negat vehement acuzatiile.

Acuzata de mai multi concurenti ca ar juca un rol in casa, ea a negat si aceste acuzatii, spunand ca a fost reala inca de cand a intrat in casa Puterea dragostei si ca va fi reala in continuare.