Când apare sezonul 4 din Westworld, serialul produs de HBO

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 23 aug 2021, 00:47
Data de lansare a sezonului 4 din Westworld
Sursa: hbogo.ro

Serialul Westworld i-a cucerit pe toți fanii filmelor SF. HBO a anunțat încă de la începutul anului că va urma și sezonul al patrulea din îndrăgitul serial.

Serialul Westworld a fost lansat în luna octombrie a anului 2016 și a avut un succes teribil la public. Fanii așteaptă acum cu nerăbdare sezonul al patrulea, care va fi difuzat tot pe HBO. 

Data de lansare a sezonului 4 din Westworld, încă incertă

Creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy, Westworld se inspiră din Jurassic Park, filmul scris și regizat de Michael Crichton, în anul 1973.

Acțiunea are loc într-un viitor nu foarte îndepărtat. În parcul de aventuri numit ”Westworld”, mai mulți androizi se comportă total opus față de cum erau programați inițial. 

Cei care plătesc sume extrem de mari ca să trăiască o zi în Vestul Sălbatic, așa cum este amenajat celebrul parc, sunt înconjurați de androizi gazdă, care sunt updatați constant pentru a-și intra perfect în rol. Numai că uneori comportamentul androizilor mai dă și rateuri, iar consecințele pot fi dezastruoase. 

Fanii genului SF au primit foarte bine acest serial, care a avut 3 sezoane până acum. Vestea bună este că Westworld nu se oprește aici. Producătorii au anunțat că urmează și sezonul 4, iar surprizele vor depăși așteptările. 

”Am simțit că avem o invitație deschisă de a ne juca, în special în acest moment în care televiziunea se reinventează constant, pentru a avea un show care se reinventează sezon după sezon”, a spus Jonathan Nole. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deocamdată, nu se știe încă data exactă la care va fi lansat sezonul 4. Cel mai probabil, noile episoade vor apărea de-abia în 2022, în condițiile în care primul sezon a avut debutul în 2016, al doilea în 2018 și al treilea anul acesta. 

Sezonul 4 din Westworld, plin de surprize

Prima întrebare pe care și-o pun fanii lui Westworld este aceea dacă Dolores a murit cu adevărat. Răspunsul a venit chiar de la creatorii serialului: ”Am văzut că Dolores a murit. Am văzut toate amintirile ei șterse dureros … Cred că este momentul potrivit pentru a-și lua rămas bun de la această Dolores”, a spus Denise The. 

Dar oare cuvântul ”această” ascunde ceva? Este posibil ca Dolores să revină în serial sub altă formă? Rămâne de văzut odată cu lansarea sezonului 4. Rachel Wood, actrița care a interpretat-o pe Dolores, a dat de înțeles deja că va fi prezentă în continuare în producție. 

În plus, nu ar fi pentru prima dată când morții revin la viață în Westworld. Ceea

ce știm cu siguranță este că și în următoarele episoade vom avea parte de efecte speciale și de decoruri spectaculoase, care se adaptează perfect genului SF. 

Cel mai probabil, în sezonul 4 îi vom putea urmări în continuare pe Thandie Newton, în rolul lui Maeve, dar și pe Aaron Paul, care îl interpretează pe Caleb Nichols. 

 

Taguri: