Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 3, luni, 14 septembrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 sep 2020, 18:00
Yildiz și Halit discutând despre divorț
Sursa: Captură KANAL D

Serialul "Prețul fericirii" a revenit la Kanal D, astfel că poate fi urmărit de luni până vineri, dar și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro, de la ora 20:00. Iată ce se va întâmpla astăzi, în episodul 9, sezonul 3.

"Prețul fericirii" este serialul turcesc care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură și care s-a întors pe micile ecrane, începând din această toamnă, cu sezonul numărul 3. Povestea despre lupta pentru glorie și succes merge mai departe, astfel că și în acest sezon personajele principale vor fi puse la mare încercare, ajungând de foarte multe ori pe marginea prăpastiei. 

Vezi Video Online subtitrat serialul "Prețul fericirii" pe Kanal D

Halit Argun, Ender Argun și Yildiz Yilmaz sunt personajele principale ale serialului "Prețul fericirii". După ce au trecut prin multe situații tensionate în trecut, acum, viața lor este din nou pe cale să se schimbe, urmând să afle care este, în realitate, adevăratul preț al fericirii. Lucrurile se complică și mai mult în momentul în care, în peisaj apare Sahika, un personaj care le dă tuturor viața peste cap, amplificând intriga serialului.

Serialul "Prețul fericirii", o producție turcească de succes, poate fi urmărit și online, de pe telefonul mobil, tabletă și laptop, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.     

Yildiz își dorește divorțul, dar Halit nu pare dispus să se separe de ea. Iată ce se va întâmpla în episodul de astăzi al serialului "Prețul fericirii" 

Yildiz i-a propus lui Halit să divorțeze și chiar dacă în prezent viața lui este una foarte complicată, iar acest lucru l-ar ajuta să își rezolve toate problemele, acesta din urmă nu pare dispus să renunțe la Yildiz.

Va respinge categoric cererea de divorț, însă Yildiz pare hotărâtă să meargă mai departe și să rupă orice fel de legătură cu el. Pe de altă parte, Halit este în căutarea unei soluții, astfel încât să clarifice lucrurile și cu Sahika.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ies la iveală noi informații picante și apar bănuieli în legătură cu bărbatul care se află în spatele Sahikai. Episodul 9 din sezonul 3 al serialului "Prețul fericirii" se anunță unul plin de suspans, acesta putând fi urmărit și pe pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.