Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 15 septembrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 sep 2020, 13:00
Teo și Bursucu, gazdele emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Teo și Bursucu sunt gata să aducă din nou zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo și Bursucu sunt gata să aducă multă distracție în casele românilor. Cei doi vin pregătiți cu subiecte de actualitate, noutăți din viața vedetelor și multe alte picanterii. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo și Bursucu au pregătit și astăzi o emisiune de excepție, cu invitați de seamă.

Cei doi au revenit în forță pe micile ecrane și sunt hotărâți să le aducă oamenilor zâmbetul pe buze în fiecare după-amiază, motiv pentru care subiectele abordate în emisiune sunt alese cu mare grijă, astfel încât să fie pe gustul fanilor emisiunii. 

Dacă nu vrei să ratezi ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show", tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână un telefon, o tabletă sau un laptop.

Poți urmări și online emisiunea ta preferată, live pe Kanal D,  accesând  https://www.kanald.ro/live.html.      

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 14 septembrie- VIDEO

Ce subiecte au pregătit Teo și Bursucu pentru ediția de astăzi a emisiunii Teo Show?

Pentru că și-au obișnuit fanii cu invitați de seamă și subiecte captivante, Teo și Bursucu au pregătit și astăzi o ediție ce merită urmărită începând cu ora 15:00, pe Kanal D. 

În exclusivitate pentru Teo Show, Deea și Dinu Maxer vor oferi detalii despre unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața lor, mai exact botezul celui de-al doilea copil. Cum a fost la eveniment și prin ce emoții au trecut cei doi, totul la Teo Show, de la ora 15:00, pe Kanal D.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de vineri, 11 septembrie- VIDEO

Tot în ediția de astăzi, telespectatorii le vor putea urmări și pe Bianca Comănici, alături de sora și mama ei, pe Monica Tatoiu, dar și pe Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Mai mult, Codruța Filip va spune tot adevărul despre angajarea ei în Ministerul Sănătății, iar pe finalul emisiunii, Carmen Negoiță va veni în fața telespectatorilor alături de fiica ei.

Citeste si: Grila de toamna Kanal D. Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante