Lupta mare intre fete pentru noul intrat, Seba! Ce i-a spus Madalina in camera rosie

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 sep 2020, 13:53
Madalina il place pe Seba

Madalina este atrasa de noul concurent de la Puterea dragostei, Sebastian (Seba). Cei doi s-au intalnit, iar Madalina a facut clar faptul ca si-l doreste.

Seba i-a spus ca ar fi o alta fata de care e atras, care l-a privit in permanenta in ochi.

Ramane de vazut daca Madalina va continua sa lupte pentru Seba dupa ce a auzit in camera rosie sau daca se va orienta spre un alt concurent.

Madalina a parut sa se apropie de mai multi concurenti, unul dintre ei fiind Paul, insa nu a format pana acum niciun cuplu la Puterea dragostei sezonul 3.

Cristian Comanici a parut sa flirteze si el cu ea in trecut, dar in cele din urma s-a orientat spre Mariana, cu care si are un cuplu in acest moment.

Cine este noul concurent, Seba, de la Puterea dragostei

Sebastian, Seba, este ultimul concurent intrat in casa Puterea dragostei.

In varsta de 21 de ani, tanarul aratos le-a atras atentia mai multor fete inca de la intrarea in casa.

"Un nou Casanova a intrat la Puterea dragostei" a fost mesajul aparut pe crawl odata cu intrarea lui in casa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Se vede ca am emotii? Nu cred, asa e la inceput.

Am 21 de ani, sa trecem cu vederea daca am emotii sau ceva. Este prima oara cand particip, si imi doream de mai mult timp sa particip. Trebuia sa plec in America vara asta, cu work in travel, am terminat anul 2 la facultate, la Economie. Am simtit ca o sa fie ceva.

Dupa mine, orice lucru din viata are un scop, nu e doar asa, sa se intample", le-a spus Seba la venire fetelor.

El le-a dezvaluit ca munca lui de zi cu zi este de ospatar. El ar fi trebuit sa plece in Statele Unite in aceasta vara, cu programul Work and Travel, dar probabil ca pandemia de coronavirus i-a anulat planurile. Destinul l-a adus la Puterea dragostei, unde a marturisit ca voia sa ajunga de mai multa vreme.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.