Cum arată locul de muncă al lui Carmen de la Sălciua. Imagini în premieră de la biroul cântăreței. FOTO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 09:45
Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și-a arătat locul de muncă! Iată cum arată studioul în care celebra cântăreață își înregistrează piesele!

Carmen de la Sălciua și-a fotografiat locul de muncă! Este vorba de studioul în care își înregistrează piesele.

"Urmează o colaborare 💣! Cu cine m-ați vedea cântând intr-un duet?
Aștept comentariile voastre ...apoi curând va voi spune despre ce este vorba! 👌🏼🎬😘", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Mai multe nume au fost vehiculate de catre fani, printre care Florin Salam, Bogdan de la Ploiești și chiar fostul ei iubit și soț, Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua s-a lansat în duet cu fostul ei soț și iubit, Culiță Sterp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

S-a împăcat cu Culiță, dar s-au despărțit din nou!

Carmen de la Sălciua a divorțat de Culiță Sterp și au fost atunci acuzații de înșelat de o parte și de alta.

"Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am împăcat, am trecut peste. Am greşit cu ceva. Nu e adevărat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el.

El o dădea pe consolări. Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seamă conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă.
I-am trimis mesajele. S-a tăiat tot. A zis că e din vina ei, că ea se tot plângea că noi ne certăm. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună", declara Culiţă Sterp, citat de  wowbiz.ro.

Culiță Sterp recunoștea că a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua, dar mărturisea că și fosta lui soție a avut o relație înainte ca ei să divorțeze, despre care lumea a și aflat ulterior: cu Cosmin Isăilă.

"Ei nu vor să se afişeze, se gândesc că nu e ok să apară împreună, că e ea măritată. Dar primesc poze cu ei împreună. Nu vreau să mă răzbun, nu am nimic de câştigat.

Nu vreau să dau nimic, discuţii, nimic. Dumnezeu le aşază pe toate", declara Culiță Sterp.

După divorț și după ce Carmen de la Sălciua a încheiat relația cu Cosmin Isăilă, Culiță și fosta soție s-au împăcat, dar, așa cum e vorba, ciorba reîncălzită nu prea merge. Cei doi s-au despărțit definitiv, iar Culiță Sterp are acum o altă relație.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Urmează o colaborare 💣! Cu cine m-ați vedea cântând intr-un duet? Aștept comentariile voastre ...apoi curând va voi spune despre ce este vorba! 👌🏼🎬😘

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.