Ce mașină a ajuns să aibă Bogdan Croitoru ”Fizz” după ce lumea credea despre el că este un magnat la începutul anilor 2000

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 16 sep 2020, 15:13

Fizz sau Bogdan Croitoru pe numele lui real a iesit cu masina in oras, la terasa. Ce masina conduce artistul?

Fizz, artistul care si-a creat o imagine de magnat prin aparitiile lui imbracat in blanuri scumpe sau in cele mai luxoase si exclusiviste masini, a iesit recent in oras, cu masina.

Fizz, greu de recunoscut in aglomeratia urbana

Fara sa fie insotit de vreo domnisoara tunata, Fizz si-a parcat bolidul pe o trecere de pietoni si si-a vazut de treaba, la terasa in fata careia s-a oprit, potrivit spynews.ro.

Dupa ce s-a retras pentru o vreme din atentia publicului, Bogdan Croitoru a avut afaceri in domeniul imobiliarelor si spunea despre el ca este dezvoltator, iar in sezonul trecut Puterea dragostei, Fizz a fost concurent pentru o scurta perioada de timp. Se pare ca lucrurile se schimba si pentru VIP-uri de talia lui Bogdan Croitoru, iar luxul si opulenta nu mai sunt la rang de emblema, in vremuri de pandemie.

Nu spunem ca Fizz ar duce-o rau sau ca nu ar mai fi un magnet pentru domnisoare!

Cu un bolid de lux marca BMW, Fizz a parcat pe o trecere de pietoni in apropierea restaurantului cu terasa la care a mers sa manance, iar tinuta lui lejera nu avea mai mult decat un sort, un tricou si adidasi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce a luat masa, artistul a plecat spre o alta terasa, unde probabil ca s-a intalnit cu prieteni sau cunostinte. Viata mondena nu se rezuma la blanuri scumpe si masini exclusiviste, insa Fizz a fost destul de greu de observat in aglomeratia urbana, iar imaginea lui de magnat pare sa fie istorie.

Paparazzii Spynews.ro care l-au filat pe artist au observat si ca Fizz s-a grabit spre masina lui, bolidul marca BMW, atunci cand si-a dat seama ca a cam ocupat trecerea de pietoni, ceea ce nu

prea corespunde cu regulile pe care orice sofer trebuie sa le respecte.

Citeste si: Surpriză totală! Fizz și-a prezentat oficial iubita! Nu, nu este Bia

Citeste si: Lamborghini-ul e istorie! Cu ce super-mașină a apărut Fizz! E ceva cu totul și cu totul uimitor, chiar și pentru el

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.