La ce a ajuns să facă reclamă Culiță Sterp pe Instagram. A fost imediat taxat de fani: ”Fără supărare, dar nu prea se vede nicio diferență”

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 13:30
Culita Sterp la volan

Culita Sterp isi rotunjeste veniturile si din reclame. Recent, indragitul artist a facut o reclama care a starnit ceva reactii pe contul lui de Instagram.

Culita Sterp a facut o reclama la ceaiuri, iar reactiile au fost, in mare parte, negative.

"Folosesc minunile astea de ceaiuri de aproximativ o lună si sunt fericirea pe pământ! Îți dau o grămada de energie (si eu chiar am nevoie 🤭) elimina toxinele din organism, retenția de apa, am pierdut si câteva kg care erau in plus... si e totul 100% natural doar fructe deshidratate si plante! Ce sa va mai spun, sunt mană cerească, comandați-le si vă convingeți singuri! Vă pup 😘", a transmis Culita Sterp in postarea publicitara, iar reactiile au

inceput sa curga.

In ciuda opiniilor negative, postarea a adunat si aproape 16.000 de like-uri in doar 6 zile de la postare.

"Mai lasă vrajeala, că nu ai nevoie si de ceaiul ăsta și nici de banii de la ei pt a le face reclamă 😂😂😂 eu nush ce te faci se cacao, prezentând așa ceva? Pt ce ?....🤦‍♀️🤦‍♀️", a reactionat cineva.

”Fără supărare, dar nu prea se vede nicio diferență”, a reactionat altcineva.

"Culita merg pe mana ta ,daca nu slabesc te costa 10 kg de branza 😂", a glumit un alt utilizator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culita Sterp are o noua iubita!

Culita Sterp este unul dintre cei mai indragiti si mai doriti artisti din showbiz. Recent, el si-a facut o noua iubita, Daniela.

Culita Sterp a colaborat, nu cu mult timp in urma, cu Anna Lesko, iar imaginatia a inceput sa lucreze in cazul multor fani ai celor doi, care s-au gandit ca acestia ar putea avea o relatie.

Mai ales ca in clipul in care au aparut impreuna erau foarte aproape unul de celalalt! 

In cele din urma, Culita Sterp a spulberat speculatiile legate de o posibila relatie intre el si Anna Lesko atunci cand a anuntat cine e, de fapt, noua lui iubita.

Culita Sterp a aparut, pentru o perioada, si in show-ul Puterea dragostei, sezonul trecut, atunci cand Iancu Sterp, fratele lui, se afla in casa.

Simona Braboveanu, una dintre concurentele sezonului 2, s-a si indragostit de Culita Sterp, iar, ulterior, s-a aflat ca cei doi au avut o relatie in afara show-ului Puterea dragostei, insa artistul a recunoscut ca nu se potriveau. Simona a recunoscut, la randul ei, ca a fost foarte indragostita de Culita.

Culita Sterp a fost casatorit cu Carmen de la Salciua, de care a divortat, in cele din urma, dupa un scandal legat de adulter.

Culita a recunoscut ca a inselat-o pe Carmen de la Salciua, dar si ca ea si-a gasit consolarea in bratele unui prieten de-al lui, Cosmin Isaila. La scurt timp de la divort, Carmen de la Salciua a anuntat oficial relatia cu Isaila. Dupa despartirea lui Carmen de la Salciua de Isaila, Culita si fosta sotie s-au impacat, insa relatia nu a mai durat prea mult, despartindu-se, cel mai probabil, definitiv.