Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 septembrie - A doua parte - VIDEO. Probleme de sănătate pentru un concurent. Cristina Mihaela a făcut anunțul: "Se simte foarte rău, a trebuit să sunăm la salvare"

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 sep 2020, 15:00
Cristina Mihaela vine în platoul Puterea Dragostei cu vești proaste pentru concurenți
Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile din casa Puterea Dragostei continuă, astfel că și în partea a doua a emisiunii vor exista conflicte puternice. Urmărește partea a doua a emisiunii Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Nu trece nici măcar o zi fără ca Nicos și Alexandra să nu își spună cuvinte grele, lucru care se va întâmpla și astăzi, în partea a doua a emisiunii. Conflictul dintre ei este unul mai vechi, dar nici până acum cei doi nu au reușit să facă pace și să își rezolve neînțelegerile. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După ce Nicos a atacat-o pe Alexandra făcând referire la copilul ei, concurenta de la Puterea Dragostei nu se va mai abține și va răbufni. Aceasta nu va mai ține cont de cei din casă și nici de faptul că în emisiune se va afla și Andra Voloș, îl va jigni pe Nicos, spunându-i acestuia cuvinte grele. 

"Cum vreodată se te consider pe tine că ai suflet de mamă, când tu ai un suflet  de mamă vitregă.

Poți să te pui lângă mama mea care m-a părăsit. Ești una și aceeași persoană.",
îi va spune Nicos Alexandrei în a doua parte a emisiunii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 16 septembrie- A doua parte- VIDEO. Nicos, atac dur la adresa Alexandrei: "Nu ai o poză pe internet cu copilul tău!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu trebuie să fii în fața televizorului pentru a vedea cum vor evolua lucrurile în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, ci poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop, pc sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este disponibilă și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.   

Nicos, probleme de sănătate în a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei

Discuția aprinsă cu Alexandra își va pune puternic amprenta asupra lui Nicos. Cristina Mihaela va anunța în partea a doua a emisiunii că acesta are probleme serioase de sănătate. Va fi chemată ambulanța pentru a-i acorda îngriji medicale lui Nicos.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 15 septembrie- A doua parte- VIDEO. Seba a recunoscut: "Îmi plac două persoane!" Ce fete din casă i-au atras atenția?

Tot în partea a doua a emisiunii, Cristian Comănici va dezvălui că Seba și Alexandra s-ar cunoaște dinainte ca cei doi să intre în casa Puterea Dragostei, dezvăluind și motivele care l-au determinat să facă o astfel de afirmație.

Citeste si: Tatăl lui Nicos de la Puterea Dragostei, atac teribil la adresa fostei „nurori”: „Tu ești învățată cu ăia de 50-60 de ani”