Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 septembrie - Prima parte - VIDEO. Mădălina, jignită de Seba. De ce nu mai vrea concurenta să audă de el?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 sep 2020, 08:00
Seba și Mădălina de la Puterea Dragostei, discuție în contradictoriu
Sursa: Captură KANAL D

Nu trece nicio zi fără ca la Puterea Dragostei să nu apară discuții aprinse între concurenți. De această dată, Mădălina și Seba vor intra în conflict. Urmărește prima parte a emisiunii Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Abia a intrat în emisiune și deja a reușit să stârnească controverse. Este vorba despre Seba, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Un comentariu pe care acesta îl va face astăzi va reuși să o enerveze foarte tare pe Mădălina, aceasta simțindu-se jignită.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, Seba și Mădălina vor intra în conflict.

În momentul în care a intrat în casă, concurentul a mărturisit că le place pe Aya, Alexandra și Mădălina. Ulterior, a renunțat la ideea de a o cuceri pe Aya, îndreptându-și atenția doar către Alexandra și Mădălina.

"Eu sunt de acord să o cunosc și pe Mădălina.", va spune Seba.

Afirmația lui Seba o va deranja din cale afară pe Mădălina, aceasta fiind de părere că felul în care concurentul s-a exprimat nu este deloc unul potrivit, făcând-o să se simtă foarte prost.

"Tu ești de acord să mă cunoști pe mine? Du-te mă! Seba, am impresia că ți-am dat un deget și mi-ai luat toată mâna!", îi va spune Mădălina lui Seba.

Citeste si: Lupta mare intre fete pentru noul intrat, Seba! Ce i-a spus Madalina in camera rosie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi întreg conflictul izbucnit între cei doi, atunci poți urmări emisiunea Puterea Dragostei și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Mona, dezvăluiri incediare la Puterea Dragostei. Ce va spune despre George?

Dacă Mădălina și Seba vor avea o discuție aprinsă, Mona va stârni și ea controverse după ce va afirma că deși nu își dorește să mai aibă o relație cu George, acesta nu va accepta ca altă femeie să se apropie de el.

Citeste si: Akebono a inselat-o pe Aya? Discutie tensionata la Puterea dragostei

Tot în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, Cristi Marinescu va fi pus la zid de restul băieților din casă. Alexandru Moroșanu îl va acuza că s-a apropiat de Andrada, chiar dacă el s-a declarat interesat de ea, moment în care Marinescu va reacționa, acuzându-l pe Alexandru Moroșanu că nu este sincer atunci când vine vorba despre sentimentele lui.

Citeste si: Seba, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a ascuns prietenilor adevărul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.