Andreea Tonciu e sigura ca va castiga "Bravo, ai stil! Celebrities"! De ce a lansat un atac devastator la Alexandra Ungureanu

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 sep 2020, 01:00

Andreea Tonciu este convinsa ca ea va castiga competitia "Bravo, ai stil! Celebrities". Vedeta a spus ea insasi asta in emisiune.

Andreea Tonciu este recunoscuta ca o vedeta extrem de directa, care spune ceea ce gandeste.

"Merg cu premiul in dinti!", a zis Andreea Tonciu, convinsa ca ea va fi marea castigatoare a acestui sezon "Bravo, ai stil! Celebrities".

Vedeta a spus si ce are pe suflet: ea e foarte suparata ca Alexandra Ungureanu vine cu niste tinute pe care ea le considera pentru o alta varsta si ca obtine mereu aprecierea juratilor.

"M-am plictisit ca Alexandra Ungureanu sa vina cu tinutele ei de 60, 70, 90 si sa fie mereu apreciata de juriu", s-a plans Andreea Tonciu.

Ce replica i-a dat Raluca Badulescu

Raluca Badulescu a intervenit in discutie si a incercat sa ii explice Andreei Tonciu ca nimeni nu o favorizeaza pe Alexandra Ungureanu.

"Te deranjeaza ca Maurice ii da mereu note mari Alexandrei Ungureanu. Ea e mai pe stilul lui. Dar, cunoscandu-ma pe mine, tu pe ce stil crezi ca sunt mai mult? Pe al tau sau pe al ei?", a intrebat-o Raluca Badulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

"Pe al meu", a raspuns Andreea Tonciu.

"Ei, atunci daca si eu ii dau note mari inseamna ca are ceva. Modul in care combina tinutele. Nu te gandi ca noi favorizam pe cineva", i-a mai transmis Raluca Badulescu Andreei Tonciu.

"Nici nu ma gandesc, Doamne fereste", a asigurat-o Andreea Tonciu pe jurata.

Andreea Tonciu a fost implicata in mai multe scandaluri in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

Vedeta nu se fereste sa intre intr-un clinci cu cate o concurenta atunci cand simte ca e cazul. Totodata, increderea in sine este de apreciat.

Andreea Tonciu stie ca are stil si este convinsa ca va castiga competitia si va pleca acasa cu trofeul si cu premiul cel mare.