Seba si Alexandra, noul cuplu de la Puterea dragostei? Cum au fost surprinsi

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 13:25
Seba si Alexandra, ca un cuplu

Seba si Alexandra sunt pe punctul de a forma oficial un cuplu la Puterea dragostei. Cei doi au fost foarte apropiati in emisiunea de astazi.

Seba si Alexandra au stat unul langa altul, pe bancuta. Cei doi se comporta deja ca un cuplu.

Seba si Alexandra s-au placut de la inceput, insa el a fost avertizat de mai multe persoane din casa legat de Alexandra. Una dintre acele persoane este Akebono.

Alexandra a mai avut un cuplu in casa, ce-i drept, pentru o scurta perioada, cu Nicos

Relatia lor a inceput frumos, dar s-a terminat foarte urat, cu acuzatii de o parte si de alta. Nicos a apelat, recent, la tertipuri de condamnat.

Nicos a atacat-o legat de calitatea ei de mama!

Nicos a lansat, recent, un atac murdar la calitatea de mama a Alexandrei. Ca si Mona, Alexandra are acasa un copil, care o asteapta.

"Nu ne face pe noi de boala Alexandra de doua luni in emisiune, lumea ii ia apararea ca, vezi Doamne, e mama si ea n-are o poza cu fii-sa pe net, un vlog ceva.

Si voi va duceti sus si va pupati cu ea! Ati facut o prostie mare, fata de mine", le-a spus Nicos lui Cristian Comanici si lui Paul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos s-a suparat si pe baieti, fiindca au mers in camera rosie cu Alexandra. Este vorba de Paul si de Cristian Comanici.

Ea i-a luat in brate si s-a plans tocmai ca Nicos o ataca unde o doare mai rau, la calitatea ei de mama.

"Ma ataca unde ma doare mai rau, cu copilul. El nu stie ce sacrificii am facut eu cu copilul asta", s-a plans Alexandra in camera rosie, cu Paul si Cristian Comanici.

Paul si fratele Biancai Comanici au sfatuit-o sa incerce sa ii explice situatia lui Nicos. "Nu suntem dusmani in emisiunea asta. Ca ne mai dam cu parerea da, dar nu suntem dusmani", i-a spus Paul. Cristian Comanici i-a zis sa il ia deoparte pe Nicos si sa ii spuna cum stau, exact, lucrurile.

La plecarea din camera rosie, Alexandra i-a strans in brate pe cei doi.

"Hai, vino si tu incoa", i-a zis ea fratelui Biancai.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.