Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, o poveste de dragoste ca-n filme. Sotul concurentei, in platoul “Bravo, ai stil! Celebrities!”, pentru a o sustine

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 19 sep 2020, 09:00

Editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai   til! Celebrities”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D, vine cu un concept inedit, “Rochia de mireasa”. Cele noua celebritati vor defila in rochii de mireasa, totul sub atenta jurizare a Ralucai Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu.

Unul dintre momentele neasteptate ale serii este dansul oferit de Cristina Siscanu si Madalin Ionescu. Sotul concurentei vine in editia din aceasta seara pentru a o sustine; barbatul  recunoaste ca totul a fost realizat fara vreo pregatire in prealabil.

Imbracata intr-o rochie de mireasa extravaganta, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu ofera un moment memorabil, aplaudati fiind de catre jurati si celelalte concurente.

Ce parere au juratii despre artistica a celor doi si cum vor nota rochia de mireasa aleasa de Cristina Siscanu veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”