Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

Autor: Amalia Georgescu
Mona, concurentă în sezonul 3 Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Mona de la Puterea Dragostei este o persoană directă și căreia nu îi este teamă să își asume lucruri, astfel că, aceasta nu ezită să spună ce are pe suflet, fie că face asta în emisiune sau pe rețelele de socializare.

Mona a venit la Puterea Dragostei din dorința de a găsi un bărbat care să o completeze și alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Deși inițial declara că cu greu poate fi cucerită, aceasta s-a îndrăgostit din primele momente de George, cei doi luând decizia de a forma un cuplu la scurt timp după ce au intrat în casa Puterea Dragostei.

Mona, reacție dură pe instagram. Pentru cine a scris mesajul?

Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și hotărâți să le demonstreze tuturor că iubirea lor este sinceră, dar, ceva s-a întâmplat, iar Mona și George au pus capăt relației, spre dezamăgirea susținătorilor lor. De atunci, cei doi nu au ezitat să se atace reciproc, astfel că, în prezent, șansele ca ei să se împace sunt destul de mici.

Într-o postare pe instagram, Mona a reacționat dur, făcând referire la toți cei care au criticat-o în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, concurenta de la Puterea Dragostei l-a atacat subtil și pe fostul ei iubit, spunând că nu își mai dorește în viața ei persoane pasagere.

Citeste si: Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

"Ce vârstă am? Vârsta la care nu mai dau doi bani pe părerea lumii. Vârsta la care nu mai am timp de regrete și nici pentru oameni temporari.",

a scris Mona pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În emisiune, George a acuzat-o pe Mona că nu pune preț pe iubire și că, în realitate, acestea își dorește un bărbat potent din punct de vedere financiar.

Citeste si: George a spus totul! De ce s-a despartit, de fapt, de Mona

Mona nu a negat cele spuse de George, deși prietenele ei din casă au sărit în apărarea ei. Concurenta de la Puterea Dragostei a dezvăluit că, având în vedere că este mamă și trebuie să se ocupe de creșterea unui copil, trebuie să fie atentă și la poziția financiară a celui pe care îl va alege să îi rămână alături toată viața.

Mai mult, Mona a dezvăluit că nu ar fi de acord ca iubitul ei să câștige mai puțin decât ea.

Citeste si: Mona și George de la Puterea dragostei s-au despărțit

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.