Ce și-au șoptit Mădălina și George în timpul dansului? Mona nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi: "Au așteptat să ies eu pe ușă ca să..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 sep 2020, 20:00
Mona, în lacrimi după ce George a dansat cu Mădălina
Sursa: Captură KANAL D

Dansul Mădălinei și al lui George a pornit mai mult ca o glumă, dar s-a transformat într-o adevărată dramă pentru Mona. Ce și-au șoptit cei doi concurenți în timp ce se țineau în brațe?

Mona și George nu mai formează un cuplu în casa Puterea Dragostei, dar cu toate acestea, cei doi încă se tachinează, iar apropiații lor sunt convinși că se vor împăca, în ciuda neînțelegerilor și conflictelor apărute în ultima perioadă.

Mona, devastată de apropierea dintre Mădălina și George

În casa Puterea Dragostei au apărut zvonuri potrivit cărora Mădălina ar avea sentimente pentru George, însă ar ține tot secret pentru a nu îi face rău Monei, fosta iubită a concurentului.

Pentru a vedea clar dacă între cei doi există sau nu o chimie, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, le-a propus celor doi să danseze împreună.

Inițial, Mona s-a opus dansului, dar în final, Mădălina și George au ajuns unul în brațele celuilalt. 

Mădălina: Mai mult de atât, nu!

George: Ba da, ba da!

Mădălina: George, termină! Nu e adevărat, râd că așa îmi vine să râd, dar nu e adevărat! Poate mă ia și mă bate pe mine Mona din cauza ta. 

George: Are emoții, domnișoara Cristina. Uitați-vă la ea!

Mădălina: Nu e adevărat!

Citeste si: Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși a spus că are încredere atât în prietena ei, Mădălina, cât și în George, imaginile cu cei doi îmbrățișați au deranjat-o din cale afară pe Mona. Aceasta a părăsit platoul emisiunii și a refuzat să se mai întoarcă, cu toate că George a mers să o împace.

Mona a izbucnit în lacrimi și a făcut o scenă de gelozie, spunându-i lui George că nu i se pare normal ca el să se apropie de o altă fată din casă în prezența ei.

Mona: Dacă ție ți se pare normal să stai să dansezi așa cu toată lumea e fix problema ta, eu nu vreau. M-am pus în fața ta să nu dansezi cu Mădălina și tu ce ai făcut? George mă enervezi, du-te și lasă-mă!

George: Ce am făcut? Ai zis că ai încredere în prietena ta!

După terminarea filmărilor, Cristina Mihaela a mers să vadă ce se întâmplă cu Mona și a găsit-o pe aceasta plângând.

Concurenta este convinsă că între Mădălina și George există ceva mai mult și că doar au așteptat ocazia potrivită pentru a se apropia.

"Au așteptat să ies eu pe ușă ca să danseze. Asta e problema, că nu i-ați obligat. Au așteptat să ies eu pe ușă ca să facă treaba asta. Nu știu de la care a pornit și nu mă interesează.", a spus Mona.

Citeste si: George a spus totul! De ce s-a despartit, de fapt, de Mona

Citeste si: George de la Puterea dragostei, în stare de șoc! Filmarea indecentă cu Mona a apărut în emisiune: „Este foarte urât..”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.