In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, parteneriat “bomba” in imperiul Argun

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 21 sep 2020, 09:09

Sahika nu renunta la visul ei de a prelua intreaga afacere a lui Halit, iar “propunerea” pe care i-a facut-o lui Ender este de neacceptat pentru cea din urma. Cum viata fiului ei Yigit este in pericol, Ender, fara sa stea pe ganduri, incearca sa rezolve grava problema in care se afla tanarul. Nici Yigit nu sta cu mainile in san cand afla ce plan malefic are cea care, pana odinioara, se dadea drept protectoarea lui.

Yigit promite ca se va razbuna pe Sahika.

Halit se izbeste de gelozia sotiei sale, dupa ce tanara a aflat ca Sahika sta tot timpul in compania acestuia, la firma. In plus, Halit trebuie sa-i faca fata inca o data dusmanului sau de moarte, Fadir, care nu pierde ocazia de a fi in preajma frumoasei Yildiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla insa cand mintile a doua femei frumoase, inteligente si avide dupa putere se unesc, ca in cazul Sahikai si Ender? In mod cert, nimeni nu isi imagineaza ce poate urma, mai ales cand una dintre acestea joaca “la dublu” …

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.