Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO. Îi pune inelul pe deget unei tinere, dar care e adevărul? Răsturnări incredibile de situație într-o familie

Autor: Andrei Ionescu
Barbatul ii pune inelul pe deget unei tinere

Ediția de luni, 21 septembrie, a emisiunii "În căutarea adevărului", de la Kanal D, aduce în fața telespectatorilor o nouă lecție de viață. Poți vedea "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D vom vedea că ceea ce pare, în anumite relații și familii, nu este și realitatea. Ne vom confrunta cu răsturnări incredibile de situație într-o familie.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D prezintă povestea dramatică a unei familii, după ce în ediția de vineri, 18 septembrie, am urmărit povestea de viață a familiei Pleșa.

În emisiunea de astăzi un bărbat, tată a doi copii, suferă un accident vascular cerebral. El este ignorat de familie, mai precis de fiul său cel mic, fiindcă fiica realizează cât de gravă a fost problema respectivă și că familia nu a luat deloc în seamă situația dramatică a acestuia.

Fiica îl ia la rost pe fratele ei pentru că acesta nu a luat deloc în seamă ce se întâmplă cu tatăl ei.

Aceasta, care pare cea mai implicată și dornică să rezolve problemele familiei, are, la un moment dat, o întâlnire cu tânăra cu care tatăl ei are o relație, și o acuză pe aceasta că i-a provocat accidentul vascular cerebral tatălui ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Povestea unei suferințe profunde!

Toată familia are o întâlnire deschisă, iar bărbatul le spune copiilor că ce au auzit despre mama lor este adevărat. Cel mai probabil, este vorba despre faptul că ea l-ar fi înșelat.

El pare fericit alături de tânăra căreia îi pune inelul pe deget, dar realitatea o vom afla doar pe Kanal D, la emisiunea "În căutarea adevărului", începând cu ora 13:00.

Poți urmări  emisiunea "În căutarea adevărului"  nu doar din fața televizorului, ci și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este transmisă și live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.