George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 sep 2020, 11:22
George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când erau împreună

George Burcea s-a destăinuit și a dat detalii despre problemele din mariajul său cu Andreea Balan. El o acuză pe cântăreață că l-a înșelat.

George Burcea a mărturisit că și-a pierdut încrederea în fosta soție, Andreea Bălan. El a acuzat-o și că a început relația cu actualul iubit, Tiberiu Argint, în timpul mariajului cu el.

"Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru.(...) Cred că am și scris lucrul ăsta.

Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde».

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă.

Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă.

Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi».
Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat George Burcea la TV, potrivit Libertatea.

Citeste si: Prima reactie a lui George Burcea dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan are un nou iubit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu. Problemele lor au fost de nerezolvat, în ciuda faptului că au două fetițe împreună.

George Burcea a fost prins la volan după ce consumase substanțe stupefiante, fiind la acel moment un scandal uriaș de presă. El a acuzat-o pe Andreea Bălan că a informat Poliția.

"Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga", declara George Burcea.

Andreea Bălan anunța oficial la sfârșitul lunii februarie despărțirea de George Burcea