Florentina, mesaj clar dupa ce a fost atacat de fanii Biancai: ''Nu o irosi...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 26 sep 2020, 11:33
Livian si Florentina, in masina
Sursa: Instagram

Florentina este noua iubita a lui Livian, lucru care ii nemultumeste profund pe fanii Biancai.

Se pare ca Livian o placea pe Florentina si era cu ea in discutii de mai mult, chiar de pe vremea cand Bianca inca spera la o impacare. 

Livian, relatie pe ascuns cu Florentina?

Livian a recunoscut faptul ca a jucat la doua capete si ca a vorbit cu Florentina inca din lune martie. Se pare ca ''lupul'' testa terenul si voia sa stie daca Florentina este pregatita pentru o relatie cu el.

In tot acest timp, Bianca nu banuia nimic si spera ca ea si Livian sa ramana impreuna si dupa emisiune. 

Florentina a fost de multe ori atacata de fanii Biancai si i s-au adus diverse acuze. Cu toate acestea, nu s-a lasat afectata si si-a vazut mai departe de relatia ei. 

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală după despărțirea de Livian. A venit la TV și a spus totul printre lacrimi: "Nu mai există vorba despre împăcare. M-a lăsat când..."

Florentina, mesaj pentru cei care au atacat-o

Florentina a raspuns mai multor intrebari ale urmaritorilor ei si a spus faptul ca nu are nicio parere de fosta iubita a lui Lvian, Bianca, deoarece nu o cunoaste. De asemenea, aceasta a postat un mesaj cu subinteles pentru toti ce care au criticat-o si au jignit-o. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mesajul postat de Florentina pe o retea de socializare: 

''Azi e o oportunitate sa devii mai bun, nu o irosi''

Citeste si: Florentina, jignită în ultimul hal de fanii Biancăi. Ce comentarii a primit: "Ce față de travestită"

Citeste si: Bianca si Bobicioiu s-au impacat la un an de la despartire! Cei doi au venit impreuna la emisiune si au recunoscut!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.