Halit este “incoltit”! Afla ce se va intampla in aceasta seara, intr-un nou episod captivant din serialul “Pretul fericirii”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 21:10
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(6)
Halit cade in capcana intinsa de frumoasa Leyla!

Halit “musca” momeala pe care Leyla i-o arunca si este convins ca aceasta ii este loiala in totalitate.

Farmecul frumoasei Leyla il induce in eroare iar afaceristul nu banuieste nimic in ceea ce priveste pericolul iminent ce il asteapta, frumoasa fata formand deja o alianta cu Nadir si Sahika.

Yildiz si Ender isi bat capul sa inteleaga cum anume reuseste Leyla sa il joace pe degete pe Halit si, cum nu cred ca tanara poate face singura asta, ele fac cercetari.

Ender, pe de o parte, incearca sa-l iscodesca pe Nadir, iar Yidiz chiar pe Halit. In plus, cea din urma va lua o decizie care il va nelinisti pe sotul ei. Situatia devine incerta pentru Yildiz, in ceea ce priveste demersurile sale, atunci cand afla ca in toate este implicat Nadir.

Halit are mari probleme la firma. Acesta afla ca are o mare datorie de acoperit, din trecut.

Cum firma lui Halit este intr-o situatie incerta, afaceristul trebuie sa rezolve imediat aceasta problema acuta. Dincolo de toate situatiile dificile prin care trece, atat cu familia cat si la serviciu, gandul la o singura persoana nu ii da pace lui Halit: Leyla…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Citeste si: Pretul fericirii: Rivale pe scena, prietene in spatele cortinei