Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de luni, 28 septembrie - VIDEO. Alin, captiv intre amanta si fosta lui iubita! Ce se va intampla cu triunghiul amoros?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2020, 11:59
Ernest aduce in atentia publicului o noua poveste tulburatoare de viata!

Editia de astazi a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, aduce in atentia telespectatorilor o noua poveste impresionanta de viata. Poți vedea "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"In cautarea adevarului" este emisiunea care prezinta povesti de viata uluitoare, in care adevarurile ascunse ies la iveala si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei. Editia de luni a emisiunii aduce in atentia telespectatorilor povestea impresionanta a unui triunghi amoros.

Poți urmari emisiunea "In cautarea adevarului" nu doar din fata televizorului, ci si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este transmisa si live pe Kanal D, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Sa iubesti cu toata puterea fiintei tale este un lucru nobil! Sa iti construiesti intreaga viata in functie de cel pe care l-ai ales este din nou dovada suprema a iubirii! Insa daca nu primesti in schimb aproape nimic din ceea ce tu oferi, o relatie nu poate fi functionala si trebuie sa renunti, altfel ajungi sa pierzi controlul.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

In editia de astazi a emisiunii "In cautarea adevarului", Ernest aduce in atentia publicului povestea lui Alin, un tanar care are de un an si jumatate o relatie in secret cu Victoria, o fata pe care a cunoscut-o in timpul unei petreceri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Editia In cautarea adevarului din 28 septembrie! Ce se va intampla cu Alin, tanarul prins intre amanta si fosta ui iubita?

Aceasta a acceptat sa aiba o relatie cu Alin in ciuda faptului ca el inca locuieste sub acelasi acoperis cu fosta lui iubita. Chiar daca Victoria i-a sugerat in repetate randuri sa renunte definitiv la fosta lui iubita si i-a cerut sa se gandeasca serios la un viitor pentru relatia lor, Alin nu a facut decat sa se complaca in situatia existenta si sa tergiverseze lucrurile, bucurandu-se in continuare de compania ambelor femei din viata sa.

Insa in momentul in care Crina i-a dat de inteles ca isi doreste un viitor alaturi de el, Alin a intrat in panica si a decis sa ii spuna adevarul acesteia. 

Cum va reactiona Crina la aflarea cumplitei vesti si ce se va intampla cu triunghiul amoros, veti afla astazi, de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.