Secretul Madalinei a fost demascat! Degeaba tot vin baieti pentru ea la Puterea dragostei, inima ei este deja la EL

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 28 sep 2020, 17:21
madalina si george Foto(5)
Madalina a trebuit sa recunoasca: este indragostita

Madalina de la Puterea dragostei a recunoscut ca este indragostita de unul dintre concurenti, insa ceva o opreste sa isi arate sentimentele.

Astazi, la Puterea dragostei a venit un nou concurent, care a spus ca este foarte interesat sa o cunoasca pe Madalina. Rares, in varsta de 20 de ani, are curaj si este increzator in sine, insa acest lucru nu este suficient pentru a se apropia de cea pentru care spune ca a venit in casa dragostei.

George a spus cu voce tare ca preferatele lui sunt Mariana si Madalina, insa Madalina sta departe de concurent si chiar a spus ca este dezamagita de el.

Dar care este adevarul adevarat?

Un nou concurent a venit in casa dragostei

Rares si-a dorit sa afle parerea Madalinei despre el, iar Cristina Mihaela a intervenit in sprijinul noului venit la Puterea dragostei. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale i-a dat cuvantul lui Rares si a indemnat-o pe Madalina sa ii dea acestuia un raspuns.

Madalina s-a eschivat elegant si a spus doar ca "e mititel, are doar 20 de ani", insa nici macar ea nu parea convinsa de argumentul pe care l-a dat.

Cristina Mihaela nu a acceptat raspunsul dat de Madalina si a dat cartile pe fata!

"Hai sa iti spun ceva, Mada! Nu crezi tu ca ar fi mai bine sa le spui tuturor baietilor care intra in casa ca inima ta apartine unui baiat si acela este George? Sa nu mai bata atatia baieti drumul pana la Istanbul degeaba! E simplu! Fii sincera!", i-a spus Cristina Mihaela Madalinei.

"Haide, spune! E adevarat?", au incurajat-o fetele pe Madalina, care a lasat jenata capul in jos.

"Pai ce sa spun!? Nu pot! E Mona...! Am spus de la inceput ca il plac, dar nu pot!", a spus Madalina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Mihaela a insistat sa afle si care este reactia lui George, la marturisirea Madalinei!

" George, Madalina spune ca se teme de Mona, caci altfel..."

Care este reactia lui George? Urmareste materialul video in care poti vedea reactia Madalinei, atunci cand este demascata de prezentatoarea Puterea dragostei, dar si reactia lui George, cand afla ca Madalina e indragostita de el.

Citeste si: Bianca Comănici, primar pentru o zi. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit ce schimbări ar face în orașul ei

Citeste si: Fostul concurent de la ''Puterea dragostei'' este in stare de SOC! A murit atat de tanar: ''Dumnezeu sa te ierte...''

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.